Margeritka28
Fanka BB :)
Póki co codziennie biorę kwas foliowy i witaminy żeby uzupełnić niedobory
Włosy już trochę mi się poprawiły bo zaśniad nie oszukujmy się ale spowodowal jakieś szkody w organizmie, na pewno tak było w moim przypadku :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekam bardzo cierpliwie a moje marzenie to dostać młodości żeby w sekundzie odrzuciło fajkiNie straszneNa jakiś forum przeczytałam że jakaś dziewczyna robiła więc tak zapytałam tylko. Myślę że nic nie będzie bo już wszystko wróciło do normy
Może za wcześnie na jakieś objawy, musisz czekać cierpliwie
Mi włosy zajebiscie wypadały i nadal wypadająPóki co codziennie biorę kwas foliowy i witaminy żeby uzupełnić niedoboryWłosy już trochę mi się poprawiły bo zaśniad nie oszukujmy się ale spowodowal jakieś szkody w organizmie, na pewno tak było w moim przypadku :/
Hej, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze, wizytę mam za miesiąc ale niepokoi mnie plamienie i ból podbrzusza kilka dni przed miesiączka. Od lutego zaczęłam przyjmować tabletki anty tak jak zaleciła Pani dr ( nigdy nie stosowałam doustnej antykoncepcji) no i zapomniałam co to ból a wczoraj pojawiły się plamienia i ból podbrzusza..trochę się nipokoje czy jest wszystko dobrze@Margeritka28 co u Ciebie słychać ?![]()
Moze te plamienia to przez te anty ?Hej, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze, wizytę mam za miesiąc ale niepokoi mnie plamienie i ból podbrzusza kilka dni przed miesiączka. Od lutego zaczęłam przyjmować tabletki anty tak jak zaleciła Pani dr ( nigdy nie stosowałam doustnej antykoncepcji) no i zapomniałam co to ból a wczoraj pojawiły się plamienia i ból podbrzusza..trochę się nipokoje czy jest wszystko dobrze
A co u ciebie? Jak się czujesz?
Dziś zrobiłam betę żeby zobaczy czy nie rośnie.. No zobaczymy jak nie ustaną yo pójdę wcześniej na wizytę.Moze te plamienia to przez te anty ?
spokojnie pójdziesz na wizytę i powiesz wszystko swojemu gin i zobaczysz co powiemoże skonsultuj to wcześniej ?
ja nie dziękuje ale od 2 dni lepiej. Wymioty trochę ustały..
wizytę mam w środę i mam nadzieje ze wszystko w porządku![]()
Ale ze ciąża ? Czy martwisz się ze coś złego ?Dziś zrobiłam betę żeby zobaczy czy nie rośnie.. No zobaczymy jak nie ustaną yo pójdę wcześniej na wizytę.
No to dobrzeTo daj znać po wizycie? Czy już widziałas serduszko?
Martwię że coś złego..Ale ze ciąża ? Czy martwisz się ze coś złego ?
tak widziałam tydzień temu we wtorek dzidzie i serduszko173uderzenia i 7mm
zaśniadu nie widać ale pytałam czy jeszcze jest możliwość ze może się pokazać to niby tak ale jeśli by sie pokazał to tylko grać w totolotka…
No i niewielki krwiaczek mam nie dzwigac podobno sie wchłonie. Dam znać dam po środzie
A powiedz mi czy pracujesz czy jesteś na zwolnieniu? Krwiaczek powinien się wchłonac ale musisz na siebie uważaćAle ze ciąża ? Czy martwisz się ze coś złego ?
tak widziałam tydzień temu we wtorek dzidzie i serduszko173uderzenia i 7mm
zaśniadu nie widać ale pytałam czy jeszcze jest możliwość ze może się pokazać to niby tak ale jeśli by sie pokazał to tylko grać w totolotka…
No i niewielki krwiaczek mam nie dzwigac podobno sie wchłonie. Dam znać dam po środzie