reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny, jestem po monitoringu i miałam rację, że poszłam wcześniej - owulacja w tym cyklu będzie szybciej niż w poprzednim, prawdopodobnie w czwartek. Dziś pęcherzyk na prawym jajniku 19mm. Endometrium 8mm. Także działamy [emoji1696]

@Colorful92 gratulacje, cieszę się razem z Tobą [emoji173]

No to miłej zabawy i owocnych starań życzę 😎😁

Wybacz, ale po co te porady z testami? Po co się stresować dodatkowo czy aby kreska jest wystarczająco wyraźna czy nie? Beta jest ładna, za dwa dni trzeba zrobić kolejna, jak przyrost będzie Ok to super :) nie warto wróżyć z kolejnych testów i dokładać sobie zmartwień.

@Colorful92 moje gratulacje 🤗🤗🤗
Napisałam tak po prostu z własnego doświadczenia , tez miałam betę 30 i blada kreskę po czym okazało się ze biochemiczna . Ale masz racje , po co się stresować.. powtórzyć za 48h i będzie jasne ;)

Hej dziewczyny, jestem po monitoringu i miałam rację, że poszłam wcześniej - owulacja w tym cyklu będzie szybciej niż w poprzednim, prawdopodobnie w czwartek. Dziś pęcherzyk na prawym jajniku 19mm. Endometrium 8mm. Także działamy [emoji1696]

@Colorful92 gratulacje, cieszę się razem z Tobą [emoji173]
U mnie tez na czwartek 🙈 będziemy razem testować w tym miesiącu 😀🙈✊

Kurde już dzisiaj się chyba nie doczekam na te wyniki odświeżam ta stronę ale nic, pewnie jutro z rana będą więc do jutra dziewczyny dam znać jutro 😀🙉

reklama
Kurde już dzisiaj się chyba nie doczekam na te wyniki odświeżam ta stronę ale nic, pewnie jutro z rana będą więc do jutra dziewczyny dam znać jutro 😀🙉
a ja niedawno weszłam i szukałam gdzie wasze bety , @Colorful92 odrazy znalazłam i szukam dalej Twojej , serducho mi coraz mocniej bije z każdą następna strona aż docieram do tego postu i mi tak troszkę smutno bo liczyłam też na Twoje dobre wieści 😘 ale nadal trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘 jak takie czekanie na nie swoją betę cieszy człowieka i te kibicowanie 🙃🙂❤️

Do góry