Hej dziewczyny! A ja dziś mam wizytę u lekarza. Jestem lekko załamana bo badania z moczu i krwi wyszły mi mega słabe. Mam oczywiście ogromny niedobór żelaza we krwi i w moczu bakterie i leukocyty
. Czuję się mega słabo, a niby w drugim trymestrze miało być lepiej 
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Zazdroszczę że tak szybko masz wynik.Nie wiem czy jest już czego gratulować , ale dla mnie to już ogromne szczęście.![]()
Powodzenia
aguśka1997
Początkująca w BB
Specjalnie wybrałam takie laboratorium w którym wynik jest po 2 -3 godzinach żeby nie czekać jak na szpilkach całego dnia.Zazdroszczę że tak szybko masz wynik.
Powodzeniaemocje sięgają zenitu. Wiem wiem
![]()
Mam nadzieję że przyrost będzie prawidłowy. Czekam na twój wynik. Powodzenia !
Evela.6
Sprawdź przyrost za 2 dni [emoji110]trzymam kciuki [emoji8]Dziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
JestemMama!
Namowilaś mnieMi też brakuje kirów i leciałam po odbiór aż klapki zgubiłam [emoji23][emoji23][emoji23] mnie ta niepewność zabijała.
Mam brakujące implantacyjne i accofil [emoji3] problem rozwiązany [emoji8] będzie dobrze [emoji3526]
Kachar
Dziękuje za życzenia , dzisiaj 37 lat, od rana mam takie mdłości że jem jedynie sucharki i piję rumianek@Kachar to dziś swietujesz urodzinki? Najlepszego!!!!Jakiś tort się szykuje? Ile stuknęło mamuśka?
Ja już oddałam kilka kropeli czeeeekam.
JestemMama!
Kachar
Sprawdź jeszcze w piątek , ale beta rośnie więcDziewczyny dzisiaj jest mój 8 dpt, poszłam na betę. Z laboratorium wyszłam dosłownie płacząc, bo wiedziałam jakiego wyniku się spodziewać. Właśnie sprawdziłam wynik i tu sakoczenie zamiast mniej niż 1,1 on wynosi 12,94 mlU/ml. To znaczy, że jestem w ciąży?
reklama
eij
Wszystkiego najlepszego!!!!Dziękuje za życzenia , dzisiaj 37 lat, od rana mam takie mdłości że jem jedynie sucharki i piję rumianeko torcie nawet nic nie mów
, dzewczynki trzymam za was wieeelkie kciuki
![]()
Podziel się: