reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Oby wyrosła z AZS bo to częste ale jak tatuś ma to faktycznie może mieć po nim. Wiesz ja jak czytałam na tej stronie co ci przesłałam to dla mnie mój miał trochę z AZS a trochę z ŁZS (ale niektóre bardzo widoczne jak AZS tylko że emolienty nie dają rady😐) ale lekarz rodzinny i ta alergolog mówią ze to AZS tylko że u nas może mieć to podłoże alergiczne na białko mleka krowiego lub początki alergii wziewnej😥 dlatego dostałam też receptę na bebilon pepti i mam obserwować czy się polepszy o dziwo mały nie miał wogóle problemu żeby je pić😅
A jeszcze a propo ŁZS to mamy znowu ciemieniuchę poprostu ręce mi opadają bo ledwo co pozbylismy się tego dziadostwa i od nowa 😤
U nas na ciemieniuche pomogło codzienne oliwkowanie główki, zostawiałam taka tłusta na pół godziny a potem czesalam i czesalam. Na koniec obmywalam główkę wilgotna ściereczka i w końcu się pożegnałyśmy z ciemieniucha.
Oby nie wróciła

reklama
U nas na ciemieniucha pomogło oliwkowanie główki, zostawiałam taka tłusta na pół godziny a potem czesalam i czesalam. Na koniec obmywalam główkę wilgotna ściereczka i w końcu się pożegnałyśmy z ciemieniucha.
Oby nie wróciła
A teraz jak juz się pozbyliście to po kąpieli robisz jej profilaktycznie oliwką?

no i git!👍
przy okazji stwierdziłam że poczytam o tym wczoraj i natknęłam się na fajny artykuł polecam każdemu przeczytać bo każda z nas może to spotkać 😜

spray na potwory no najlepsze, zrobię taki na Męża 😂😂😂
Kuzwa, nie śmiejecie się czy coś, jak w ciąży z nudów grałam w simsy to tam był ten patent z tym sprayem 😂😂 Bo straszyły właśnie potwory małych simów. (DOBRA MOZECIE SIE SMIAC ZE STARA BABA W TO GRA 😂)

szczerze wolę dodać swój sprawdzony dobrej jakości a w takim to nie wiem co to na czymś muszą ciąć koszty🙄
ja zawsze dodawałam masło. Kiedyś babcie przemycały masło do posiłków w ziemniaczkach na drugie danie :) Starszym dzieciom sama gotowałam bo te słoiczki dopiero wtedy się pojawiły na rynku a i cena była wysoka w porównaniu do zarobków

Już wiem laski co moja mała tak intensywnie ostatnio przetwarzała - popiernicza gdzie chce, pełza książkowo.

Dziwne, bo czołga się a z brzucha na plecy jeszcze nie chce wracać.
O to już niedługo ☺️
U mnie też tak było czołgał się a potem jakoś z tydzień i po drzemce popołudniowej położyłam na matę i łup na brzuch odrazu jak zawsze wracam mówię coś do niego a ten łup przez lewa stronę na plecy coś tam gaworzy, chichra się i nogi do buzi 😂😂😂
to są najlepsze momenty żałuję że nie mam wideo w oczach 😂

reklama
Do góry