Patii26
Fanka BB :)
Właśnie wtedy podobno bardziej można stosować, by to zasuszyć. Tak czytałam przy ŁZS.Dziewczyny, które stosujecie ten płynny puder wysuszający, oroentujecie się czy jak są ropne wycieki też można to stosować?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie wtedy podobno bardziej można stosować, by to zasuszyć. Tak czytałam przy ŁZS.Dziewczyny, które stosujecie ten płynny puder wysuszający, oroentujecie się czy jak są ropne wycieki też można to stosować?
mija mówiła zdezynfekować odczekać z 15 min i punktowo wysuszyć pudrem chyba że trzeba większy obszar a najlepiej na nocDziewczyny, które stosujecie ten płynny puder wysuszający, oroentujecie się czy jak są ropne wycieki też można to stosować?
Zazdroszczę . U nas 6.30 to standard. Zaraz wjedzie druga kawa. Dziś były dwie pobudki w nocy plus kręgosłup dal mi czadu że średnio spalam.Oj ale dzisiaj pospaliśmy do g. 9strasznie jakiś leniwy dzień
nic mi się nie chce dosłownie dopiero pije kawę, a mały leży na macie się chichra
podrzucam mu co chwilę jakieś zabawki to wyrzuca i nogami się bawi
![]()
Moja dzisiaj obudziła się o 6 a że w nocy nie było pobudki na mleko to o 6 zjadła i po raz pierwszy poszła dalej spać....także my też wyspaneOj ale dzisiaj pospaliśmy do g. 9strasznie jakiś leniwy dzień
nic mi się nie chce dosłownie dopiero pije kawę, a mały leży na macie się chichra
podrzucam mu co chwilę jakieś zabawki to wyrzuca i nogami się bawi
![]()
u mnie ostatnio też coś się zaczęła wcześniej budzić...wczoraj o 6 przed wczoraj o 6:30....Zazdroszczę . U nas 6.30 to standard. Zaraz wjedzie druga kawa. Dziś były dwie pobudki w nocy plus kręgosłup dal mi czadu że średnio spalam.
Czyli, że jak karmię piersią to ja nie mogę tego stosować czy dziecku nie mogę tego stosować?mija mówiła zdezynfekować odczekać z 15 min i punktowo wysuszyć pudrem chyba że trzeba większy obszar a najlepiej na noc
powiedziała też że nie można na słońce wystawiać tego pudru i zmyć koniecznie resztki jak się wychodzi na słońce
trzeba też pamiętać że przy laktacji w ogóle tego pudru się nie stosuje![]()