Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez zazdroszczę bo nie mam kiedy okien umyć a co dopiero co innegoPiękne te Wasze dzieła. Podziwiam Was bardzo za wszechstronność: małe dziecko I tworzenie, a jak jeszcze kilkoro dzieci! Super sprawa, tak zazdroszczę zorganizowania się. Sama jestem jednozadaniowa niestety.
Piękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowejNie ma czym chwalić za bardzo, nie wrzucam nic do sieci
Farbami bawię się dopiero od kilku lat, polecam wszystkim naprawdę fajna sprawa!
Jestem mocna w rysowaniu ołówkiemportrety, krajobrazy i cała reszta
Zawsze daje rodzinie i znajomym w prezencie
Wrzucam kilka obrazków![]()
Ee tam, ja nie myję okienTez zazdroszczę bo nie mam kiedy okien umyć a co dopiero co innego![]()
U mnie też z tym ciężka sprawaPiękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowej
Ee tam, ja nie myję okien![]()
Miło mi bardzo Vanes, dziękuję.podziwiam serio ! jakie piękne są te obrazy
ile chcesz za ten z czerwonymi liśćmi? cudo![]()
Dziękuję bardzo!!!Piękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowej
Ee tam, ja nie myję okien![]()
Co tydzień??? Wow respektU mnie też z tym ciężka sprawaMoja mama co tydzień myje
![]()
Przez moje nadal wszystko widać więc jeszcze nie trzeba myćTez zazdroszczę bo nie mam kiedy okien umyć a co dopiero co innego![]()
Podpisuję się pod słowami "karoo-kp" zarówno odnośnie zachwytów nad obrazami "Lipaaa"Piękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowej![]()
Co tydzień!?U mnie też z tym ciężka sprawaMoja mama co tydzień myje
![]()