reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Kobietki! U mnie dziś pięknie świeci słońce. Życzę Wam miłego dnia.:-)

Dorotko na 28 dni jestem pod nickiem andruta. Pozdrawiam.:rofl2:

reklama
U mnie @ spóźnia sie już 7 dzień :-).
Jutro robie teścik:tak:

Cześć Dziewczyny!
Dawno żadna tu nie była w ciąży.
Melduję więc - JA JESTEM!!:-D:-D:-D
Dziś wyszły dwie grube krechy na teście ciążowym - hurra...:-):-):-)
Mam nadzieję że pójdziecie w moje ślady.
Trzymam za Was mocno kciuki i wysyłam pozytywne wibracje./././././././././././././.:-):-D;-):tak::-D:tak::rofl2:;-):-):rofl2:

Dziękuję Dorotko. Oto teścik, mały ale krechy widać dobrze.
Gratuluje Anka superw iadomosc,,,zycze udanychs pokojnych 8 mieisecy,,superrrrrrrrrrrrr

Zarazamy sie od ciebie,,kazda,,slyszycie!!!

Anka super,,no siuperowato,,,bardzos ei ciesze,,,jupiiii
A widzisz jednak niby nie wyszlo,bo nie te dni,a tu masz ci los....:-)

oj bo z tymi fasolkami, to nigdy nic nie wiadowo ....... więc zawsze trzeba wierzyć w sukces, a na pewno sie uda :tak: teraz trzymam kciuki za wiosne i za reszte fasolinek :tak: Anka zaraża i rozdaje fluidki, więc łapać i do dzieła :tak: tym bardziej,że Beatka ma męża przy sobie, Ewcia będzie miała a i reszta też jest w dobrej i konfortowej sytuacji, więc wiosną świat się zazieleni...... i "lato z fasolką" jest w zasiegu :tak::-)

Anka, a jezeli jest tak jak piszesz, to szansa na upragniona córeczkę będzie :tak::-D

miłego dnia :rofl2:

Cześć laski

No u mnie @ przyszła o 14-00, więc od kwietnia staranka na nowo ruszą.

Medio staramy się razem od kwietnia ,we wtorek kupię sobie te zielsko.

Miłego wieczorku
Beatko szkoda że @ przyszła, no ale kwiecień przed nami i fajnie,że bedziemy razem, zawsze będzie raźniej :-);-):happy:.
Buźka dla Oskara.

reklama
Do góry