Paulina 1980
Fanka BB :)
U nas jest tylko gaz chyba , a zzo niewiem. Mam nadzieję że 4 porod pójdzie szybko...U nas podają znieczulenie lub gaz rozweselający. Popytaj u siebie, zawsze to czesciowa ulga. Życzę szczęśliwego rozwiązania [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas jest tylko gaz chyba , a zzo niewiem. Mam nadzieję że 4 porod pójdzie szybko...U nas podają znieczulenie lub gaz rozweselający. Popytaj u siebie, zawsze to czesciowa ulga. Życzę szczęśliwego rozwiązania [emoji4]
Akurat tym czy zajdziesz w ciąże ponownie to się nie martw. Identyczną sytuację miałam dwa lata temu. W październiku zaszłam niestety w styczniu nastąpiło poronienie gdyż u dzieciaczka nie ruszyło serduszko. Teraz jestem w ciąży w 15 tyg. Więc raczej nic Wam nie stanie na drodzeWitam was kochane 5 lat temu zostałam wdową.Mam trójkę wspaniałych zdrowych dzieci które są już pełnoletnie.3lata temu poznałam cudownego mężczyznę jest ode mnie młodszy o całe 10 lat.Ja w tej chwili mam 40 bardzo chcieliśmy mieć wspólne dziecko ale ja bałam się że jest już za puźno wkońcu bez starań i zupełnie przypadkowo okazało się że jestem w ciąży dla obojga bas to było zaskoczenie ale zaakceptowaliśmy całą sytuację dzisiaj z moich obliczeń wynika że to ósmy tydzień wczoraj byłam u lekarza na usg prawdopodobnie zarodek nie rozwiną się przynajmniej tak powiedział bo nie mógł dobrze zobaczyć ale nie karze robić sobie nadziei w czwartek nam do lekarza żeby zrobić badanie na lepszym sprzęcie bardzo się boje czy jeśli będę miała zabieg to czy uda mi się jeszcze zajść w ciążę w tym wieku czy po zabiegu wróci mi okres i możliwość zajscia w ciążę a co jeśli coś będzie nie tak z moim organizmem po tym wszystkim i będę miała blokadę
brawo i powodzenia w staraniach!!! Trzymam kciukiPo dwoch tygodniach od ostatniego badania tsh, ktore wówczas wynosiło 26.5 dziś zrobiłam znów badania. Moj aktualny wynik 2.24Dawka z euthyrox 75 zmieniona na 112. Za tydzień sprawdzę ponownie zeby nie przedobrzyć. Teraz mogę sie chyba powoli przymierzac do starań o
.