G
gość _199
Gość
Nasza noc taka samaKolejna noc z pobudkami co godzins;/ mam dość. Skok? Niby powinno byc ju, po

Czuję się jakbym była pijana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza noc taka samaKolejna noc z pobudkami co godzins;/ mam dość. Skok? Niby powinno byc ju, po
A macie już pierwsze zabki? Ja podejrzewam jedynki ze ida. Bo dziasla rozpulchnione. Ale nie wiem czy faktycznie to od tegoNasza noc taka sama
Czuję się jakbym była pijana.
Tak, obie jedynki wyszły. On w ogóle nie przechodzi źle ząbkowania, ani dziąseł nie miał rozpulchnionych, ani czerwonych.A macie już pierwsze zabki? Ja podejrzewam jedynki ze ida. Bo dziasla rozpulchnione. Ale nie wiem czy faktycznie to od tego
U nas wlasnie brak zębów. I dolne dziasla rozpulchnione mocno. Dlatego nie wiem czy to nie o to chodziTak, obie jedynki wyszły. On w ogóle nie przechodzi źle ząbkowania, ani dziąseł nie miał rozpulchnionych, ani czerwonych.
Nie wiem co mu się dziejetyle w nocy na cycku wisi, że za dnia nie chcę jeść
![]()
Zawsze możesz na coś zwalic, ja już nie mm na co. Ani mam na noc, ani spanie z nami. Nic nie pomaga...U nas wlasnie brak zębów. I dolne dziasla rozpulchnione mocno. Dlatego nie wiem czy to nie o to chodzi
Probuje czymś to tłumaczyć;D ale z tego co widzę to 3/4 z dzieciaków na forum to teraz takie mamozy płaczliwe;pZawsze możesz na coś zwalic, ja już nie mm na co. Ani mam na noc, ani spanie z nami. Nic nie pomaga...
U nas to samo pobudka przed 1 i do 3 nie mógł zasnąć a jak już zasnął bo woziłam go w wózku to kolejna pobudka o 5 i znów męczarnia z zasypianiem do 6 a o 6.30 znów pobudka. RatunkuU nas też znowu tragedia, cała noc kręcenie![]()
U nas też brak zębów i ciągle każdy, że zębyU nas wlasnie brak zębów. I dolne dziasla rozpulchnione mocno. Dlatego nie wiem czy to nie o to chodzi