reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po pierwszym transferze zrobiłam najpierw test wyszedł negatywnie i później się już nakręciłam że nie i chodziłam jak bomba płakałam po kątach . Finalnie po becie beta była 0.1 ale ja już po 6 dniu byłam nakręcona właśnie po tym teście a betę zrobiłam dopiero 13 dnia u mnie w klinice karzą dopiero po 14 dniach
Ja zrobiłam test dopiero po pozytywnej becie, tak na pamiątkę [emoji846]

Obyyyyy! Właśnie spakowana jadę, lodówka turystyczna cała w lekach także bardzo romantycznie 🤣 Jeść będziemy chyba suche bułki bo więcej tam nie zamieściłam ;) Ale dzisiaj była super atmosfera - 3 dziewczyny gaduły razem ze mną na sali wiec czekanie na sam transfer minęło radośnie.
To trzymam kciuki, zeby ten transfer byl tym udanym ✊✊ odpoczywajcie i milych wakacji :) suche bułki beda bardzo romantyczne ;)

Mi też wtedy nie kazał ale byłam mądrzejsza i pojechałam do Rossmana jak pojechał do pracy i nakupilam i zrobiłam i ryk . Sama na siebie byłam zła . Ale miło że zadbał o Was i zabrał na obiadek żeby myśli wyciszyć [emoji3590]
Mąż zabronił robić testu i zabrał mnie na późny obiad w celu odwrócenia uwagi [emoji16][emoji16][emoji16] I teraz to już czekam do jutra choć nie powiem bo testy mnie kuszą [emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Mi też wtedy nie kazał ale byłam mądrzejsza i pojechałam do Rossmana jak pojechał do pracy i nakupilam i zrobiłam i ryk . Sama na siebie byłam zła . Ale miło że zadbał o Was i zabrał na obiadek żeby myśli wyciszyć [emoji3590]
Nie ma wyjścia lepiej żeby nie wkurzał bomby napełnionej hormonami [emoji23][emoji23][emoji23] A serio to mąż też się przejmuje więc swoją uwagę też musi jakoś odwracać tylko on ma więcej cierpliwosci niż ja [emoji2957][emoji2957] A Ty na kiedy masz wyznaczoną datę transferu ?

reklama
Do góry