Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
To 10 jest dodatkowo płatneJakbym mogła to tez bym wzięła na cito tym bardziej ze miałam tak późno heh. Ja płace 48 z pobraniem. Kiedyś pobranie było 3 zł a już 8. Masakra
Ostatnio mi chyba zniżki nie policzyła
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To 10 jest dodatkowo płatneJakbym mogła to tez bym wzięła na cito tym bardziej ze miałam tak późno heh. Ja płace 48 z pobraniem. Kiedyś pobranie było 3 zł a już 8. Masakra
tak one sa bardzo czułeTe są z poprzedniej ciąży. Wcześniej dodałam z teraz.
twoje testy maja chyba mega duża czułość z tego co słyszałam coś ok 6mlU w Polsce najczulsze są 10mlU
Ja zazdroszczę ci porodu naturalnego w UK. Kuzynka rodziła dwa razy naturalnie to od jakiegoś momentu do samego końca miała znieczulenie. U nas tego nie ma. Tak dają ze trzyma z 2h i na najgorsze i tak już puszczaZazdroszczę wam tej bety. Znalazłam u mnie ale kurde £50 plus prawie 100km odemnie
też robie w diagnostyce, robiłam przed 10 a wyniki były o 13U mnie w diagnostyce 32 + 5 z groszami za pobranie z kartą stałego klienta i wyniki raczej do 15
Nie denerwujcie mnieteż robie w diagnostyce, robiłam przed 10 a wyniki były o 1338 zł
Piątek to może szybciejNie denerwujcie mnieja robiłam w środę o 8 (materiał do laboratorium jedzie po 12) a wynik był o 22.39
Ciekawe o której się złamie o zacznę sprawdzać
![]()
może to zależy od tego, ile w danym dniu mają wyników do ogarniecia, pewnie jak dużo ludzi oddaje krew to i na wyniki trzeba dłużej czekaćNie denerwujcie mnieja robiłam w środę o 8 (materiał do laboratorium jedzie po 12) a wynik był o 22.39
Ciekawe o której się złamie o zacznę sprawdzać
![]()
U mnie w diagnostyce 34.03 z kartą stałego klienta taka dziwna kwotateż robie w diagnostyce, robiłam przed 10 a wyniki były o 1338 zł