Lipaaa
Fanka BB :)
Nawet jak się złości to jest słodka hihi - zapomniałam jak ma na imię maleństwoA my byliśmy w sobotę u znajomego aby pstryknąć parę fotek bo 6 miesiąc tuż tuż....zdjęcie numer 2 uwielbiam![]()
Zdjęcia profeska
Jaka kokarda elegancka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet jak się złości to jest słodka hihi - zapomniałam jak ma na imię maleństwoA my byliśmy w sobotę u znajomego aby pstryknąć parę fotek bo 6 miesiąc tuż tuż....zdjęcie numer 2 uwielbiam![]()
To jakie widzisz? Bo ja brązoweależ ona ma włosówi brązowe oczy śliczniusia
ps nie wiem ja nie widzę piwnych![]()
Ekstra to zdjęcieA my byliśmy w sobotę u znajomego aby pstryknąć parę fotek bo 6 miesiąc tuż tuż....zdjęcie numer 2 uwielbiam![]()
IGANawet jak się złości to jest słodka hihi - zapomniałam jak ma na imię maleństwo
Zdjęcia profeska
Jaka kokarda elegancka![]()
Mam dowód jak nie będzie chciała uwierzyć ,że lubiła sobie popłakaćEkstra to zdjęcie![]()
No masz racje, brązoweależ ona ma włosówi brązowe oczy śliczniusia
ps nie wiem ja nie widzę piwnych![]()
Zobacz na Vinted używane czy coś w fajnym stanie dostaniesz. Bo jak wczoraj byłam w galerii na zakupach to przegięcia jest ogółem z cenami kurtek itd dla takich maluchów. A wiadomo że takie dziecię szybko z tego wyrośnieDziewczyny szukam bezrękawnika kamizelki dla córci na teraz bo pogoda średnia a na kurtkę wydaję mi się że jeszcze za wcześnie...widziałyście może coś gdzieś ciekawego?Bo szukam i znaleźć nie mogę za rozsądna kasę....bo znalazłam ale za 80 zł a to zdecydowanie za dużo jak na używanie przez 2 miesiące.....
Oo zaginiona siostra AnastazjiA my byliśmy w sobotę u znajomego aby pstryknąć parę fotek bo 6 miesiąc tuż tuż....zdjęcie numer 2 uwielbiam![]()
No uwierz , że jak przeczytałam że u Was ząb idzie...a ja odkryłam u niej w sobotę że jest to sobie myślę że "bez jaj" one dalej podobneOo zaginiona siostra Anastazjione miny nawet mają podobne
![]()
No właśnie patrzę na olx a później na vinted kuknę ....bo właśnie dzisiaj w galerii widziałam cudny...a cena jeszcze bardziej z kosmosu...79,99 zł...Zobacz na Vinted używane czy coś w fajnym stanie dostaniesz. Bo jak wczoraj byłam w galerii na zakupach to przegięcia jest ogółem z cenami kurtek itd dla takich maluchów. A wiadomo że takie dziecię szybko z tego wyrośnie