reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

I tutaj to samo. Najlepiej niczego przez głowę nie przeciągać bo parzy. No nienawidzi jak diabli ubierania body. Najchętniej mi teraz ucieka i woli być golasem.
Body to koszmar....miałam mniejsze z h&m takie kopertowe i z lidla i były super....muszę się chyba zaopatrzyć w większy rozmiar....A goła to moja uwielbia być....jakie akrobację wtedy wyprawia.... 😂 😂
to by się dobrali z moim bo nienawidzi nic przez głowę ale mam na to sposób kładę go na brzuch przekładam przez głowę siup na plecy znowu i ubieram dalej nie jest lekko ale idzie 😜
Może kiedyś polubią ubieranie te nasze dzieciaczki....🤔Jutro wypróbuję Twój sposób:)
a gdzie wersja dla chłopca😤
Hehe pisz do 5 10 15 zażalenie....:)

reklama
Dla chłopca super ubranka są w Pinokiu, ale wiem, że to wiesz.
Początkowo tam kupowałam, ale jak ubranko było u nas na 2 tygodnie to się wstrzymałam, za drogo jak na mój budżet.
Styl jak najbardziej mi odpowiadał i jakość też.
A te butki, o których pisałaś rano, z wełny, już zamówiłam.
Całą zimę chodziłam w Emu na gołą stopę to wiem, że się sprawdzą.
Dzięki jeszcze raz za link 🤗
ta już się obłowiłam jednak marka mnie nigdy nie zawodzi 😍
w weekend byliśmy u siostry po raz pierwszy od urodzenia i mały dostał czapeczkę rozwaliła mnie cena jak zobaczyłam w domu😱
a jeszcze w drodze do domu mówię jaka beznadziejna czapka bo z wiązaniem mały nie lubi nic na szyi 😂

w weekend byliśmy u siostry po raz pierwszy od urodzenia i mały dostał czapeczkę rozwaliła mnie cena jak zobaczyłam w domu😱
a jeszcze w drodze do domu mówię jaka beznadziejna czapka bo z wiązaniem mały nie lubi nic na szyi 😂
Ło matko z córką, nigdy bym nie kupiła w tej cenie 😱

O fuck....szaleństwo...chyba musiałabym być bardzo pijana aby ją kupić....a jak bym wytrzeźwiała to bym oddała 😂 😂 😂

I tutaj to samo. Najlepiej niczego przez głowę nie przeciągać bo parzy. No nienawidzi jak diabli ubierania body. Najchętniej mi teraz ucieka i woli być golasem.
A u nas całkiem na odwrót 😅 mała sama podnosi główkę do przebierania, żeby mi ułatwić.
Kopertowe body założyłam jej może trzy razy odkąd sie urodziła.

Ło matko z córką, nigdy bym nie kupiła w tej cenie 😱
O fuck....szaleństwo...chyba musiałabym być bardzo pijana aby ją kupić....a jak bym wytrzeźwiała to bym oddała 😂 😂 😂
yyy też do niej potem zadzwoniłam i powiedziałam że jest nie normalna a ona że ja stać to kupiła o co mi chodzi 😂😂😂 fakt nie brakuje jej 🙄 a dzieci nie chce ale kocha wszystkie 😎
najgorsze że teraz to aż mi szkoda bo mały nawet jej nie założy bo nie lubi nic na szyi i tak się skończy ☹️

yyy też do niej potem zadzwoniłam i powiedziałam że jest nie normalna a ona że ja stać to kupiła o co mi chodzi 😂😂😂 fakt nie brakuje jej 🙄 a dzieci nie chce ale kocha wszystkie 😎
najgorsze że teraz to aż mi szkoda bo mały nawet jej nie założy bo nie lubi nic na szyi i tak się skończy ☹️
I ma siostra rację :)
A Ty możesz obciąć sznurki i zakładac 😉

To schowasz jako pamiątkę 😊
Mam kumpele z byłej pracy co tez nie chce mieć dzieci i uważa podobnie, że woli być dobrą ciocią dla wszystkich. I szanuję ją za podejście bo nie każdy czuje się by te dzieci posiadać.

reklama
Jakby Ci się spodobała i byłoby Cię stać to pewnie byś kupiła ✌️
No właśnie mam taki charakter że mając pieniądze jest mi szkoda na takie rzeczy kasy. Tak samo wczoraj z mężem debatowaliśmy na temat kombinezonu bo spodobał nam się jeden w TK maxxie z Michaela Korsa. Juz byliśmy bliscy by młodej kupić, lecz stwierdziliśmy że na sezon trochę bezsens, jak będzie już nastolatką to bardziej się będzie opłacać bo nie będzie mieć juz ciuchów na sezon.

Do góry