Basia...
Fanka BB :)
Wypoczęta? Nabrałaś sił?Hejo! Witam się po urlopie, miłęgo dnia dziewczyny i mam nadzieję, że wrzesień okaże się szczęśliwy![]()
Mam nadzieję, że wrzesień to będzie nasz miesiąc!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypoczęta? Nabrałaś sił?Hejo! Witam się po urlopie, miłęgo dnia dziewczyny i mam nadzieję, że wrzesień okaże się szczęśliwy![]()
Wow... U mnie w szpitalu beta 40 zł i następnego dnia trzeba sobie jeszcze przyjechać po wynik, bo nie ma online. Może i dobrze, że tak drogo, bo jakbym miała za 16 zł, to bym pewnie biegała codziennie od 8 dpoJa chodzę do szpitalnego laboratorium i płace 16 zł - wynik tego samego dnia w ciągu kilku godzin![]()
ja betę mam po 28 zł u siebie w mieścieWow... U mnie w szpitalu beta 40 zł i następnego dnia trzeba sobie jeszcze przyjechać po wynik, bo nie ma online. Może i dobrze, że tak drogo, bo jakbym miała za 16 zł, to bym pewnie biegała codziennie od 8 dpo![]()
No powiem szczerze, ze nietsety nie, bo mieliśmy przeprowadzkę i 2 weselaWypoczęta? Nabrałaś sił?
Mam nadzieję, że wrzesień to będzie nasz miesiąc!![]()
8 dpo nie biegam ale jak szykuje się impreza to 10-12 dpo się zdarzałoWow... U mnie w szpitalu beta 40 zł i następnego dnia trzeba sobie jeszcze przyjechać po wynik, bo nie ma online. Może i dobrze, że tak drogo, bo jakbym miała za 16 zł, to bym pewnie biegała codziennie od 8 dpo![]()
Jesteśmy w podobnej sytuacji, ja dzisiaj zaczynam 3 cykl z aromkiem, cykl trwał 26 dni, bez pęcherzyka, bez owulacji i ogólnie psia dupaHejka
Ja od jutra 4 cykl z menopurem. I dokładamy znowu lamette.
Cykl trwał 23 dni i był kompletnie nie udany. Nie było pęcherzyka, nie było owulacji, nie było lutealnej to i @ przyszła jak sobie chciała. Ogólnie dupa.
No ale trzeba starać się dalej
Spokojniej nocy dziewczyny![]()