pluto_nova
Moderator
Dziewczyny pytanko jeszcze mam. Dajecie jakieś witaminki swoim facetom? Polecacie coś? Stary dzisiaj mówił, że zbliża się jesień i musi zacząć znowu witaminy brać, to od razu bym mu coś wzięła dla starających 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W apce rossmanna jest chyba opcja sprawdzenia dostępności produktu w konkretnym rossmanie, zerknij sobie w ten sposóbOrientujecie się może, czy testy owulacyjne w rossmannie są tylko facelle?
Mój bierze androvit plusDziewczyny pytanko jeszcze mam. Dajecie jakieś witaminki swoim facetom? Polecacie coś? Stary dzisiaj mówił, że zbliża się jesień i musi zacząć znowu witaminy brać, to od razu bym mu coś wzięła dla starających![]()
Wiem, wiem, ale wczoraj byłam na wizycie i okazało się, że pęcherzyk ma dopiero 16 mm, a myślałam, że już jestem po owu, więc w sumie tak z ciekawości bym to sobie na szybko sprawdziła.widziałam też z domowego laboratorium, ale z dużą przebitką - bardziej opłaca się kupować na allegro.
Ja ostatnio szukałam produktu i było, że wysoka dostępność, na półce brak więc spytałam Pani i jak mi powiedziała, że to co w aplikacji a to co na stanie często się różni i żeby się tym zbyt mocno nie sugerować.W apce rossmanna jest chyba opcja sprawdzenia dostępności produktu w konkretnym rossmanie, zerknij sobie w ten sposób![]()
Mój bierze androvit plus
U mnie 6 stymulowany. Zaraz stuknie mi 30. My staramy się o pierwszą ciążęJesteśmy w podobnej sytuacji, ja dzisiaj zaczynam 3 cykl z aromkiem, cykl trwał 26 dni, bez pęcherzyka, bez owulacji i ogólnie psia dupa
Ja już tracę po mału nadzieję, że to się uda, zaczynam czytać o in vitroNa pewno nie będę czekać i leczyć się np 3-4 lata, mam 31 lat i chcę mieć więcej niż jedno dziecko.. jak się nie uda naturalnie to będę próbować inaczej. Ale nie poddaję się tak czy inaczej
![]()
SpokojnieU mniepowinna przyjść wczoraj.
Dzis test oczywiście negatywny...
My tez o pierwszą, dlatego mam trochę parcie na czasU mnie 6 stymulowany. Zaraz stuknie mi 30. My staramy się o pierwszą ciążę
Myślę, że za jakiś czas też pomyślimy o in vitro.
Cześć, pytanie do doświadczonych. Podobno można przez neta zrobić badania na mutacje, krzepliwosc etc czy macie dostęp do takiej strony skad sie zamawia takie badania ?