karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja namiot. Zdecydowanie. Czułabym się najlepiej porządnie zakrytaKochane co byście na siebie wrzuciły na sesję z noworodkiem?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja namiot. Zdecydowanie. Czułabym się najlepiej porządnie zakrytaKochane co byście na siebie wrzuciły na sesję z noworodkiem?
UmarłamJa namiot. Zdecydowanie. Czułabym się najlepiej porządnie zakryta![]()
wariatkaJa namiot. Zdecydowanie. Czułabym się najlepiej porządnie zakryta![]()
A nie możesz dwóch opcji?wariatka
mam taką sukienkę ale nie wiem czy nie za poważnie
Zobacz załącznik 1311702
czy nie lepiej dżinsy (jak się w jakiś zmieszczę) i bluzka
w sumie mogę ale bym musiała się przebierać a przy dziecku to jakoś średnio to widzęA nie możesz dwóch opcji?
Sukienka jest spoko. Zależy też jaka to sesja, jeżeli gdzieś w plenerze, tak na luzie to wybierz dżinsy. Jeżeli mały ubrany w mini gajerek czy coś takiego i ma być elegancko to bierz sukienkęwariatka
mam taką sukienkę ale nie wiem czy nie za poważnie
Zobacz załącznik 1311702
czy nie lepiej dżinsy (jak się w jakiś zmieszczę) i bluzka
Czyli oryginały dostaniesz, nie podróbkiDzisiaj to ja się ubawiłam po pachy zamówiłam małemu ubranka z kapphal zgadniecie skąd wysyłka?
ze Szwecji![]()
I tak zrobię. Po powrocie z wyjazdu umowie ją do alergologa.Dokładnie, takie objawy ewidentnie świadczą o alergii. Skonsultuj z alergologiem. Może warto wyeliminować na jakiś czas z diety te bardziej alergizujące produkty typu orzechy, czekolada, jaja itp. i obserwować....