Dziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie![]()
Nie załamuj się! Będzie dobrze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie![]()
Ja potrzebuje tylko 1 zdrowy zarodek, aczkolwiek dobrze byłoby mieć 2, jeden w razie w, gdy nie zagrało coś przy implantacji. Także 2 zdrowe zarodki, to dla mnie pewniakA z tych 4 co już macie któryś na pewno musi być poprawny genetycznie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
No to jest roznica w cenie i to duzaTak tak zresztą cena też mówi za siebie bromergon koło 5 zł [emoji1787]
Tak sadze, ze sporo roboty w ogrodku. Ale jak cieplo to fajnie tak posiedziec na lezaczkuTak ogródek fajna sprawa, zwłaszcza o tej porze roku jak są zbiory bo wiosną jak się tylko chwasty rwie to gorzej[emoji2957][emoji2957][emoji2957] A przez ta stymulację i transfer to mój jest strasznie zaniedbany w tym roku ale cóż leczenie najważniejsze [emoji16][emoji16][emoji16] Ja tak czuję że to będzie twój udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110]
Beda na pewno min 2! Zobaczysz, ze te co jeszcze walcza zaskocza Cie!Ja potrzebuje tylko 1 zdrowy zarodek, aczkolwiek dobrze byłoby mieć 2, jeden w razie w, gdy nie zagrało coś przy implantacji. Także 2 zdrowe zarodki, to dla mnie pewniak, bo u mnie 2/2 transfery z chorymi zarodkami były udane.
Tak kochana,wystarczy 1 dobry nawet,oby dał zdrowe dzieciątko,a powiedz mi,skad wiesz ,że 2/2 transfery były z chorymi zarodkami?i były udane?Ja potrzebuje tylko 1 zdrowy zarodek, aczkolwiek dobrze byłoby mieć 2, jeden w razie w, gdy nie zagrało coś przy implantacji. Także 2 zdrowe zarodki, to dla mnie pewniak, bo u mnie 2/2 transfery z chorymi zarodkami były udane.
I ta moja pieknosc juz 2 godz spi[emoji7]
No to jest roznica w cenie i to duza![]()
Ja jestem po poronieniach, przy drugim poronieniu wyszła trisomia 21, tak jak chyba Tobie, albo mylę Cię z kimś innymTak kochana,wystarczy 1 dobry nawet,oby dał zdrowe dzieciątko,a powiedz mi,skad wiesz ,że 2/2 transfery były z chorymi zarodkami?i były udane?
No i przy drugiej ciąży dobrgnęłam do prenatalnych, także nie chce powtórki z historii, też już przeszłam swojeTak kochana,wystarczy 1 dobry nawet,oby dał zdrowe dzieciątko,a powiedz mi,skad wiesz ,że 2/2 transfery były z chorymi zarodkami?i były udane?