Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 28.09 będę dokładnie tak jak Ty podczas wizyty, nie mogę się doczekać.Mi na wizytę wypadnie 6+4
Bardzo dobrymHej, hejByłam rano na becie, czekam na wyniki. Ale, powiedzcie czy taka ciemniejącą kreska na tescie jest dobrym znakiem? Ten pierwszy robiony byl w piatek, ciemniejszy dziś.
Ale jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.Bardzo dobrym![]()
Moj syn 9 lat,powiedziałam mu jakoś przed 12tc,samo wyszło jakoś na luzie.Ale jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.
Ja niestety mam dopiero na 18To już dwie 14 majaa @Aleks90 o której Ty masz ?
Ciekawa jestem czy będzie już serduszkoJa 28.09 będę dokładnie tak jak Ty podczas wizyty, nie mogę się doczekać.
Boję się troszkę tej różnicy wieku, bo w 2022 moje dziewczyny będą miały 13 i 9 lat. Poprzednim razem już 4 lata wydawały mi się sporą przepaścią, ale finalnie teraz dobrze się dogadują. Jaka była reakcja syna?Moj syn 9 lat,powiedziałam mu jakoś przed 12tc,samo wyszło jakoś na luzie.
Sprawdzałam wczoraj z ciekawości moje pierwsze zdjęcia i pomiary z USG i w obu przypadkach po 6 równych tygodniach od ostatniej miesiączki było bijące serduszko. Za drugim razem nawet w 5+4.Ciekawa jestem czy będzie już serduszko
Ja w poprzedniej ciąży byłam 4+5 to jeszcze wiadomo nic nie było bo za wczesnie. następna wizyta była 7+5 to już było bo dużo późniejSprawdzałam wczoraj z ciekawości moje pierwsze zdjęcia i pomiary z USG i w obu przypadkach po 6 równych tygodniach od ostatniej miesiączki było bijące serduszko. Za drugim razem nawet w 5+4.