Biedroneczka28
Fanka BB :)
A może to zwiastun nowego życia, które w Tobie rośnie?[emoji3531]Dziewczyny u mnie jakieś fatum... Jak nie ból zęba nie do zniesienia po kanałowym to zawalone zatoki i przeziębienie...
A to dopiero 3pt...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A może to zwiastun nowego życia, które w Tobie rośnie?[emoji3531]Dziewczyny u mnie jakieś fatum... Jak nie ból zęba nie do zniesienia po kanałowym to zawalone zatoki i przeziębienie...
A to dopiero 3pt...
Nie poddawaj się. Jesteśmy w podobnej sytuacji wyjściowej. Ja jeszcze wprawdzie do in vitro nie podchodziłam ale wiek i morfo męża podobne. Może metoda źle dobrana. Może klinika nie taka.Dziewczyny moja beta dzis ujemna.Zastanawiam się,czy się nie poddać,2 podejście, zarodki zatrzymują się w 5 dobie,albo ciąża z wadą genetyczną.Nasienie z biopsji,morfologia 0 %,ja wiek.Chyba muszę pogodzić się z tym ,że nie zostanę mamą.To tak strasznie boli.A jeśli jego wszystkie plemniki mają uszkodzone DNA?To można podchodzić w nieskończoność. Mam doła i nie wiem dalej co robić![]()
Dobrze, że tu trafiłaś, nikt Cię nie zrozumie tak jak inna kobieta, która przeżywa to samo. Takie wsparcie jest bezcenne. Śmiało pisz o swoich obawach i pytaj. Wszystkie dziewczyny na pewno chętnie podzielą się doświadczeniem. Powodzenia!!!![]()
Ale żeby aż tak? To strach pomyśleć co będzie dalej [emoji23]A może to zwiastun nowego życia, które w Tobie rośnie?[emoji3531]
Kciuki mocno zaciśnięte[emoji110][emoji3531]Ale żeby aż tak? To strach pomyśleć co będzie dalej [emoji23]
Ale obyś miała rację [emoji120][emoji3590]
Tak, wszystko dobrze. Mają po 2 cm, bydlaki rosną [emoji23]
Ja dziś równo 17 tc a wizyta dopiero 23. Chciałam iść szybciej ale dostałam opieprz od męża że mam nie przesadzaćZobaczysz jak zaczniesz czuć ruchy, ja już tak od 18 tygodnia czuję, i się nasilają, wiec to mnie uspokaja[emoji1] ale jak nie czuje cały dzień to zaczynam panikować[emoji85] wczoraj maluszek bardzo wyraźnie dał o sobie znać wieczorem aż tak miło mi było [emoji7]u Ciebie który to już tydzień? Ja z kolei często mam bóle głowy i biorę apap, co prawda nie przekraczam dawki ale wkręcam sobie, że może szkodzę tym dziecku, i czasem się męczę i już w ostateczności biorę tabletkę :/ W ogóle to mam połówkowe 16 września, ale nie wytrzymałam i wczoraj poszłam do mojego prowadzącego na szybkie usg i sprawdził mi szyjkę bo jakiś biały śluz gęsty miałam i okazało się, że to drożdżyca więc dostałam globulki na noc.
Hahaha z tymi wizytami to Cię rozumiem bo też najchętniej chodziłabym co dwa tygodnie [emoji85] ja mam wspaniałego lekarza, i np wczoraj wizyta trwała 3 minuty i nic nie zapłaciłam, bo on wie jak ja panikuję i jesteśmy tak dogadani że jak coś mnie niepokoi mam wpaść między pacjentkami, a normalnie wizyta 300zl..wie w sumie 900zl mam już w kieszeni bo byłam 3 razy tak[emoji85]Ja dziś równo 17 tc a wizyta dopiero 23. Chciałam iść szybciej ale dostałam opieprz od męża że mam nie przesadzać [emoji12] jak trzymam rękę na brzuchu to czasem czuje takie mega delikatne cosiki ale wolałabym czuć bez tej ręki [emoji1787]