reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie, za tydzień jadę na wizytę do klinki żeby powoli odstawiać proga. Badałyście sobie progesteron na własną rękę ? Bo w klinice robią tylko USG bez żadnych dodatkowych badań. I tak się zastanawiam jak on będzie wiedział ile mi odstawić? 🙄🤔

No udało mi się trafić naprawdę fajnie, normalna wizyta około 20 minut przeważnie trwa. Już postanowiliśmy z mężem, że jak szczęśliwie urodzę to jakieś dobre whyski trzeba mu kupić w podziękowaniu, bo mało takich lekarzy jest
tez mam taka lekarkę która mnie już 2 raz przyjęła w ciągu miesiąca , załatwiła w Łodzi badania , wystawiła zwolnienie i recepty , mam z nią kontakt na whats app jak i e-mail i nie wzięła ani złotówki . Ale przy okazji podrzuciłam jej czekoladki jak wpadłam po skierowania na badania . To są lekarza z powołania . Sama powiedziała do męża : jutro to Pan sporo zapłaci w tej Łodzi.. nie myliła się 🤣

Udźwigniesz 😉 bo po pierwsze warto a po drugie tak jakby hmmm nie masz wyboru 😀 ja też miałam pełno takich momentów że leżałam w łóżku i myślałam że z żalu umrę... Nie miałam siły oddychać. Ale to mija, i musisz ten najcięższy czas przetrzymać. Ale będzie dobrze, 😘
No właśnie wiesz nawet mi się nie chce iść do tej kliniki bo mnie to przeraża ale jak już się w sobie zbiorę i jestem i czuję że coś badam że się z czymś posuwamy do przodu to daje kopa. No i fakt! Wyboru nie mam😂😂

No właśnie wiesz nawet mi się nie chce iść do tej kliniki bo mnie to przeraża ale jak już się w sobie zbiorę i jestem i czuję że coś badam że się z czymś posuwamy do przodu to daje kopa. No i fakt! Wyboru nie mam😂😂
Ile razy ja od niechcenia jechałam do klinki 🤭 Mąż z łóżka nie mógł mnie wyciągnąć tak nie miałam ochoty znowu się kłuć i badać 🙄

Ej szczerze Ci powiem ze dużo wiecej pięknych rzeczy jest po sklepach dla dziewczynek 😍😍😍 - dla chłopców troszkę mniejszy wybór . Ojjj to u nas bracia mojego P. Szaleją i idzie do nas paczka z Angli z malusieńkimi markowymi dresikami 😍. Tez już wybraliśmy imię 😜. Mój chciał Maxymilian - ale na osiedlu kilka piesków ma Max na imię 😂 wiec mu wybiłam to z głowy . Potem Aleksander - jego babcia ma Ola na imię i jakoś tak nam się podobało ale to jedno z popularniejszych imion i tez odpuściliśmy 😂. I na końcu został nam Tymoteusz ❤️ I Tymek już zostanie - jeszcze wyczytałam znaczenie imion to już wogole nam pasuje 😂💪❤️. Co do wizyt to ja grzecznie czekam i tak co 3 tygodnie się bujam 😜
Moja mama właśnie też mi proponowala Tymka, bo kiedyś się opiekowałam z nią na zmianę takich słodkim dzieciaczkiem Tymusiem no ale gdzie nie będę od razu tak nazywała więc u nas Filip będzie czy to za tym czy następnym razem 🤣🤭
Ale Tymek super imię, a ja do dziś wspominam dobrze tego chłopca ❤️
No dziewczynki to takie kolorowe i słodkie haha, ale dla chłopców tez idzie coś wybrać 😁

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To prawda jeszcze nie wiem. Idziemy do przodu prawda? Najpierw badanie nasienia wizyta w klinice i pod koniec miesiąca jestem z wami na gorącej linii tu i pomożecie mi proszę podjąć decyzję?
Proste 💪
Jest tu masa mega fajnych ,doświadczonych i pomocnych dziewczyn ❤️💪. Mi osobiście mega pomogły 🙏🏻 I wspierały jak były gorsze dni. Czasem opieprzą , kopną w dupe jak trzeba ale i przytulą ,doradzą od serca - także nie krępuj się i pisz jak tylko masz potrzebę ❤️

reklama
Proste 💪
Jest tu masa mega fajnych ,doświadczonych i pomocnych dziewczyn ❤️💪. Mi osobiście mega pomogły 🙏🏻 I wspierały jak były gorsze dni. Czasem opieprzą , kopną w dupe jak trzeba ale i przytulą ,doradzą od serca - także nie krępuj się i pisz jak tylko masz potrzebę ❤️
Wiecie na ostatniej wizycie w klinice jak lekarz powiedział że zostaje nam in vitro to jakby ktoś mi przypier...olił. a miałam mądralińska całą listę pytań bo do lekarza ide z kartką bo w stresie mi mózg jakoś się blokuje. Ale nie wiedziałam o co pytać teraz już będę wiedzieć więcej. Mam nawet moją listę którą rozpoczęłam pisać jak coś od was przeczytam.

Do góry