Coffe18
Fanka BB :)
Dasz radeCzasem jak czytam jakie silne jesteście to zastanawiam się czy ja to psychicznie udźwignę.

nastaw się pozytywnie i walcz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radeCzasem jak czytam jakie silne jesteście to zastanawiam się czy ja to psychicznie udźwignę.
tez mam taka lekarkę która mnie już 2 raz przyjęła w ciągu miesiąca , załatwiła w Łodzi badania , wystawiła zwolnienie i recepty , mam z nią kontakt na whats app jak i e-mail i nie wzięła ani złotówki . Ale przy okazji podrzuciłam jej czekoladki jak wpadłam po skierowania na badania . To są lekarza z powołania . Sama powiedziała do męża : jutro to Pan sporo zapłaci w tej Łodzi.. nie myliła sięNo udało mi się trafić naprawdę fajnie, normalna wizyta około 20 minut przeważnie trwa. Już postanowiliśmy z mężem, że jak szczęśliwie urodzę to jakieś dobre whyski trzeba mu kupić w podziękowaniu, bo mało takich lekarzy jest
No właśnie wiesz nawet mi się nie chce iść do tej kliniki bo mnie to przeraża ale jak już się w sobie zbiorę i jestem i czuję że coś badam że się z czymś posuwamy do przodu to daje kopa. No i fakt! Wyboru nie mamUdźwignieszbo po pierwsze warto a po drugie tak jakby hmmm nie masz wyboru
ja też miałam pełno takich momentów że leżałam w łóżku i myślałam że z żalu umrę... Nie miałam siły oddychać. Ale to mija, i musisz ten najcięższy czas przetrzymać. Ale będzie dobrze,
![]()
To prawda jeszcze nie wiem. Idziemy do przodu prawda? Najpierw badanie nasienia wizyta w klinice i pod koniec miesiąca jestem z wami na gorącej linii tu i pomożecie mi proszę podjąć decyzję?Dasz rade. Jeszcze sama nie wiesz ile masz w sobie siły
.
nastaw się pozytywnie i walcz![]()
Ile razy ja od niechcenia jechałam do klinkiNo właśnie wiesz nawet mi się nie chce iść do tej kliniki bo mnie to przeraża ale jak już się w sobie zbiorę i jestem i czuję że coś badam że się z czymś posuwamy do przodu to daje kopa. No i fakt! Wyboru nie mam![]()
Moja mama właśnie też mi proponowala Tymka, bo kiedyś się opiekowałam z nią na zmianę takich słodkim dzieciaczkiem Tymusiem no ale gdzie nie będę od razu tak nazywała więc u nas Filip będzie czy to za tym czy następnym razemEj szczerze Ci powiem ze dużo wiecej pięknych rzeczy jest po sklepach dla dziewczynek- dla chłopców troszkę mniejszy wybór . Ojjj to u nas bracia mojego P. Szaleją i idzie do nas paczka z Angli z malusieńkimi markowymi dresikami
. Tez już wybraliśmy imię
. Mój chciał Maxymilian - ale na osiedlu kilka piesków ma Max na imię
wiec mu wybiłam to z głowy . Potem Aleksander - jego babcia ma Ola na imię i jakoś tak nam się podobało ale to jedno z popularniejszych imion i tez odpuściliśmy
. I na końcu został nam Tymoteusz
I Tymek już zostanie - jeszcze wyczytałam znaczenie imion to już wogole nam pasuje
. Co do wizyt to ja grzecznie czekam i tak co 3 tygodnie się bujam
![]()
ProsteTo prawda jeszcze nie wiem. Idziemy do przodu prawda? Najpierw badanie nasienia wizyta w klinice i pod koniec miesiąca jestem z wami na gorącej linii tu i pomożecie mi proszę podjąć decyzję?
Dokładnie dokładnie!!!! Tak jest. Obawiam sie ruszyć tyłka ale przecież czekanie nic nie da. Czekamy już rok i nic więc trzeba działać ze względu na nasz wiek.Ile razy ja od niechcenia jechałam do klinkiMąż z łóżka nie mógł mnie wyciągnąć tak nie miałam ochoty znowu się kłuć i badać
![]()
Wiecie na ostatniej wizycie w klinice jak lekarz powiedział że zostaje nam in vitro to jakby ktoś mi przypier...olił. a miałam mądralińska całą listę pytań bo do lekarza ide z kartką bo w stresie mi mózg jakoś się blokuje. Ale nie wiedziałam o co pytać teraz już będę wiedzieć więcej. Mam nawet moją listę którą rozpoczęłam pisać jak coś od was przeczytam.Proste
Jest tu masa mega fajnych ,doświadczonych i pomocnych dziewczyn. Mi osobiście mega pomogły
I wspierały jak były gorsze dni. Czasem opieprzą , kopną w dupe jak trzeba ale i przytulą ,doradzą od serca - także nie krępuj się i pisz jak tylko masz potrzebę
![]()