Dziewczyny mam pytanie.. czy po punkcji miałyście zaparcia? Ja w sobotę miałam punkcje i do dzisiaj nie wróciło do normalności.. zastanawiam się czy to od zabiegu..![]()
Ja miałam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie.. czy po punkcji miałyście zaparcia? Ja w sobotę miałam punkcje i do dzisiaj nie wróciło do normalności.. zastanawiam się czy to od zabiegu..![]()
Dziewczyny mam pytanie.. czy po punkcji miałyście zaparcia? Ja w sobotę miałam punkcje i do dzisiaj nie wróciło do normalności.. zastanawiam się czy to od zabiegu.. [emoji53]
Jeśli w Invicta to jak dobrze rozumiem chodzi Ci np o Famsi ogólnie też mieliśmy tą opcję i jest najlepszaA ja mam pytanie odnośnie metody separacji plemników przed in vitro. My mamy dużą fragmentację bo aż 48 i musi być ta separacja i czytałam że różne są metody i niektóre uszkadzają plemniki np podczas odwirowywania. U nas plemników było dużo ale sfragmentowanych. Doradzacie proszę jaka metoda?
Dzisiaj mam mieć odpowiedź, czekam jak na szpilkachHej! Jak Twoje jajeczka? Masz jakieś wieści![]()
[emoji110][emoji110][emoji110]Dzisiaj mam mieć odpowiedź, czekam jak na szpilkach [emoji120]
Hej, pamiętam CięWitam dziewczyny jestem na forum od 2014 roku dużo przeszłam od tamtej pory! Jakbym to wszystko rozpisala to chyba zabrakło by miejsca na jednej stronie !Dzisiaj byłam na usg i zobaczyłam swój cud z bijacym serduszkiem teraz już wiem że te wszystkie łzy zastrzyki i zabiegi były właśnie po to !nigdy się nie poddawajcie! Mam nadzieję że zostanę z wami już do końca!
Jessssui, ja też bym chciała. Jak się bliżej zapoznam z moim nowym lekarzem to może wystawi mi jakieś zalecenia czy jak tam się nazywaZalezy od lekarza. Ja moglam wybierac.
Mam za.soba 2 ciaze po ivf i 2 cesarki i coz - polecam [emoji1787]
A jak nie to zawsze mozna zmienić lekarza na takiego, ktory bedzie szanowal Twoja decyzje.Jessssui, ja też bym chciała. Jak się bliżej zapoznam z moim nowym lekarzem to może wystawi mi jakieś zalecenia czy jak tam się nazywa