reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Ja wiem ze usg genetyczne jest miedzy 11 a14 tygodniem ciazy i moj gin takie
robi i podobno daje on skierowanie na takie badania i wtedy jest besplatnie :tak:
ale sie dzisiaj wszystkiego dowiem i popytam bo na nastepnej wizycie bede wlasnie miedzy takiemi tygodniami i jak dalby mi to skierowanie i zrobilby mi takie usg to
byloby super ale czy kasete daje to nie wiem hi .
Dzis sie dowiem

nie jestem pewna w 100% ale z tego co sie orjetuje te badania sa płatne i nagranie tez sie płaci u mnie jest tak usg 3D prenatalne 180 zł a nadranie na płyte tegoz usg 20 zł

No i pieknie, wszystkie Myszki uciekly:-( nie bylo mnie dobe a czytania zostawilyscie co nie miara:-D
Migotka kochana jest mi bardzo smutno ale nie zalamuje sie i moze podejde do tego jak adiva ( caluje Cie Maluchu), bynajmniej postaram sie skupic na zupelnie innych sprawach..
A tak wogole moja @ trwala 2 dni, nadal czuje taki napecznialy brzusio i siusiu biegam co chwile, ale moze poprostu przeziebilam pecherz..
Milego popoludnia, tulaaam:-)

lunia zycze Ci Skarbku spelnienia Twojego najwiekszego zyczenia i zdroweczka, a reszta juz ulozy sie dobrze:-) Stooooooooo lat:-D:-D:-D widzeee ze 25latek sporo, cwiercwiecze za nami:-p

Dołanczam sie do zyczonek :-) od staraczek :-)
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

tort2gg3.png

reklama
Bardzo rzadko sie tu udzielam ale często czytam i kibicuje dlatego chciałam Wam coś pokazać :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
po doświadczeniach z przeszłości zamierzałam testować w sobotę ale nie wytrzymałam i testłam dzisiaj o 16
:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: bardzo dużo piłam i może przez to testowa jest jaśniejsza

20477.JPG

Wierzę z całych sił że tym razem iskiereczka zostanie ze mną
:tak::tak::tak::tak:

Do góry