Evela.6
Fanka BB :)
Oddałabym wszystko za takiego słodkiego bobasa [emoji173]️jest idealny!Dla tych co nie wiedza,czy dadza rade,czy jest sens,czy po co i na co....
wlasnie po to.......[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oddałabym wszystko za takiego słodkiego bobasa [emoji173]️jest idealny!Dla tych co nie wiedza,czy dadza rade,czy jest sens,czy po co i na co....
wlasnie po to.......[emoji173]
Bardzo Ci współczuję. Mam nadzieję, że zarodek nie pójdzie na straty [emoji120]A daj spokoj. Ledwo powstrzymuje lzy. Wszystko przygotowane, zarodek rozmrozony, ja mialam specjalnie histeroskopie robiona, endo ladnie uroslo a tu taka masakra [emoji24][emoji24][emoji24]
To jest teraz dla mnie najwazniejsze. Czekam na telefon od embriologow po zamrozeniu.Bardzo Ci współczuję. Mam nadzieję, że zarodek nie pójdzie na straty [emoji120]
Tylko trzeba to udowodnic-w razie kontroli-wiec pidatki sa miernikiemNie trzeba płacić podatków w wwie, ani nawet być zameldowanym. Wystarczy mieszkać [emoji4]
Podołasz, nawet sobie nie wyobrażasz jaka siła w Ciebie wstąpi jak już zaczniesz. To jest taka determinacja, ze ja sama nie mogę w to uwierzyć. Moja pierwsza próba na 99% zakończy się niepowodzeniem, miałam jeden dzień smutku, a teraz już obmyślam plan działania na próbę numer dwaWiecie dziewczyny dziś taki kryzys mnie dopadł. Czy to w ogóle warto, czy ja dam radę z in vitro, czy to dźwignę i ewentualne porażki. Jesteście silne i ja was podziwiam i w sumie nie mamy żadnego innego wyboru ale nie wiem czy podołam.
Zeby tak odcinali tą głowę conajmniej na 10 dptMi lekarz mówił przed transferem że to embryo glue to na głowę najbardziej działa niż na powodzenie transferu, ja nie brałam
Jak tam u Was jajeczka? Jakie rokowania? Świeży transfer dzień 5? Pięknych blastusi trzymam kciuki@Evela.6 ,mogłabyś mnie wpisać na sob 18.09 na transfer?
SuperZarodek zamrozil sie prawidlowo. Wlasnie dzwonili.