PsychoPatka91
Fanka BB :)
DziękiJa co prawda nie mialam plamuen ani zabarwionego sluzu ale bol podbrzusza to i owszem i to taki ze sie ruszyc nie moglam i tez nospa nie dawala rady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
DziękiJa co prawda nie mialam plamuen ani zabarwionego sluzu ale bol podbrzusza to i owszem i to taki ze sie ruszyc nie moglam i tez nospa nie dawala rady
Zrob bete w poniedziałek! Czesto sie zdarza, ze testy nie wychodza a jest ciaza. Nie kieruj sie testem bo nie jest wiarygodnyTylko sikany , i to na wcześniejszych wychodził cień a teraz nie ma nic![]()
DziekujeJa bede podchodzic do transferu i zalecenia od immunologa mam, zeby stosowac accofil do 12tc
Co 3 dni 2/3 ampulkiDziekujeCo 3 dni po 0,5 ampulki?
To inna historia. Ja nie mam juz czasu na czekanie na wizyte u immunologa i lekarka z mojego miasta polecila zastosowac to co onj zalecaja czyli Acofil i Intralipid. W Novum po punkcji trafilam na fajna lekarka, ktora wypisala mi na to recepte mowiac jak mam brac, ale na pytanie jak dlugo powiedziala, zebysmy poczekaly na wynik transferu. Nikt inny w Novum nic na ten temat nie powie, bo nie uznaja chyba tej immunologiiA nie jesteś pod kontrolą lekarza? Nie masz zaleceń do kiedy brać accofil? Ile go bierzesz? Kto Ci ustalał dawkę?
Rozumiem. Ja biore 0,5 amp. I tak ciezko sie to dzieli i dajeCo 3 dni 2/3 ampulki![]()
Slyszalam wlasnie, ze ciezko to podzielicRozumiem. Ja biore 0,5 amp. I tak ciezko sie to dzieli i daje![]()
Ja mam prolutex, teraz umiem podawac bez powietrza, ale przy pierwszych zastrzykach tez zdarzalo sie z powietrzem i nic sie nie dzialo. To dotyczy wszystkich zastrzykow. Ps. Czy tez po podaniu kluje Cie brzuch przez polowe dnia? Bierzesz cala ampulke?Dziewczyny czy któraś z was robiła sobie zastrzyki z prolutex? Kurczę podawałam z powietrzem a dzisiaj czytam ulotkę i powinno się tegompoqietrza pozbyć. Czy to duzy błąd? Czy może się coś stać?