Biedroneczka28
Fanka BB :)
Powodzenia wszystkim dziewczynom, które dzisiaj czekają na wyniki bety[emoji123][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasze wyniki i badania wskazują, ze nie powinno być żadnych problemów z zajściem w ciąże. A sąJa jestem po pierwszej wizycie w Klinice. Jesteśmy na etapie dokładniejszych badań męża- usg i jeśli będzie w porządku to fragmentacja dna i wiązanie z hialuronianem. Też jak czytam forum to oczy z orbit wyskakują jakie to skomplikowane wszystkoAle myślę że to wynika z naszych indywidualnych trudności w zajęciu w ciążę. Myślę że nie każda z nas bedzie robiła te badania co dziewczyny tutaj. Tak na prawdę każdy z naszych przypadkow to chodząca loteria i statystyka
Ale jedno co wiem. To in vitro to jedna wielka próba cierpliwości
czas czas czassssss
Czytam Was wszystkie i mocni trzymam kciuki![]()
Graj Vabank i bierz dwaZa wszystkie dzisiejsze bety trzymam mocno kciuki
Ja dzisiaj mialam pogawędkę z lekarzem przez telefon, za tydzień mam wizytę, badania itp. jeżeli wszystko będzie Ok lekarz zaleca zabranie mrozaczkow w następnym cyklu.
Mam się zastanowić czy zabieram jednego czy dwa daje mi wolną rękę i to teraz bedzie dla mnie najtrudniejsza decyzja… zostały nam 4AB, i dwa 5AB.
też bym tak zrobiła na twoim miejscuGraj Vabank i bierz dwa![]()
Za wszystkie dzisiejsze bety trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji123][emoji110]
Ja dzisiaj mialam pogawędkę z lekarzem przez telefon, za tydzień mam wizytę, badania itp. jeżeli wszystko będzie Ok lekarz zaleca zabranie mrozaczkow w następnym cyklu.
Mam się zastanowić czy zabieram jednego czy dwa daje mi wolną rękę i to teraz bedzie dla mnie najtrudniejsza decyzja… zostały nam 4AB, i dwa 5AB.
Ja bym brala jednego. U mnie co transfer pojawial sie do tej pory nowy problem, wiec balabym sie, ze strace oba..Za wszystkie dzisiejsze bety trzymam mocno kciuki
To szybciutkoDziewczyny jestem po wizycie, w czwartek kolejna.. ale prawdopodobnie w drugiej połowie tygodnia transfercykl naturalny
![]()