• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć kobietki,

Jestem tu nowa na forum. Szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Opowiem krótko moja historię:
Nieplodnosc idiopatyczna
Ponad 3 lata starań
Laparoskopia
4 inseminacje
In vitro:
1 zarodek (5 dzien blastocysta)- beta 0
1 zarodek (5/6 dzień blastocysta, mrożony)- beta w 9 dniu po transferze wynik 2,800
Kolejny wynik bety zrobiony w 12 dniu w celu powtórzenia 0,283

Co to oznacza, ze ciaza byla ? Ale przestala sie rozwijac ?

Czy któraś z Was miała podobny przypadek?
Gdzie szukać przyczyny :(
2,8 to nie ciąża. Ciąża jest pewnie powyżej 5 jak w każdym labo. A robiłaś w tym samym miejscu obie bety? Myśle ze raczej nic z tego nie było ale powinnaś zadać te pytania lekarzowi co on myśli. Nawet jeśli drgnęła ta beta to za mało. Tak jakby w ogóle. Przykro mi z powodu tych niepowodzeń :( Immunologia sprawdzona? Jak nasienie męża? Jak „krzepliwość krwi” odpowiedzialna za zagnieżdżenie?

2,8 to nie ciąża. Ciąża jest pewnie powyżej 5 jak w każdym labo. A robiłaś w tym samym miejscu obie bety? Myśle ze raczej nic z tego nie było ale powinnaś zadać te pytania lekarzowi co on myśli. Nawet jeśli drgnęła ta beta to za mało. Tak jakby w ogóle. Przykro mi z powodu tych niepowodzeń :( Immunologia sprawdzona? Jak nasienie męża? Jak „krzepliwość krwi” odpowiedzialna za zagnieżdżenie?
Tak obie bety były w tym samym laboratorium, nasienie super, immunologii nie miałam robionej jeszcze, mam nadzieję że lekarz przed kolejnym in vitro skieruje mnie na te badania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry