• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny. Trochę mnie mniej . Mąż zaangażował mnie w pracę jego firmy. Mają ogrom pracy i dorabiam troszkę. Choć przyznam ,że współczuję mu siedzenia cały dzień przed laptopem. Głowa mnie bolała i oczy od tego patrzenia w ekran. Nie wspomnę o kregoslupie.

O

Moj Doktor tak fajnie rozdziela badania,żeby nie było od razu dużo, średnio 200 zł,to jeszcze tak dość. Wizyta co 3 tyg 200 . Teraz mam mocz(zawsze),magnez ,potas , próby wątrobowe ,żelazo,chyba tyle. Dołożę sobie morfologię
Aha .. no mój mi zlecił badania ale powiedział bym się umówiła do szpitala na poradę do niego i że wtedy mi wypisze skierowanie i w laboratorium w szpitalu zrobię wyniki za darmo .. tylko dziś albo nie mógł zejść bo moE jakaś operacja albo gdzies wyjechał bo te porady tylko raz w tygodniu są ..

Dziękuje 😊 Tak mam kochaną trójeczkę, ale to pierwszy sezon z chorobami bo wcześniej przedszkola nie było. A jeżeli chodzi o ciążę to w tym wszystkim to mogłabym zapomnieć że w niej jestem. Za dużo wokół się dzieje aby starczyło czasu dla mnie. Na szczęście dolegliwości żadnych nie mam, a krwawienie tak jak nagle się pojawiło tak już więcej nie wróciło więc jestem dobrej myśli.
Dokładnie cie rozumiem bo przy 3 dzieci to ciężko myśleć o sobie ale ja ci powiem ze nigdy ja sie nie liczylam, zawsze tylko dzieci, dzieci, maz i dom ale gdzies od kwietnia znalazlam siebie w czytaniu książek i bardzo mi z tym dobrze, czytam doslownie w kazdej chwili kiedy czegokolwiek nie robię, w koncu pomyślałam o sobie. Ja mam 2 corki i syna rodzynka a Ty ?a ta ciąża jesli mogę zapytać planowana czy niespodzianka ?bo u mnie calkowita niespodzianka choc już kiedyś chcialam mieć 4 ale powiedzialam ze specjalnie się już nie zdecyduje, 5 lat temu poroniłam i to bylo planowane nr 4 a tu teraz taka mila niespodzianka:-)

reklama
Witam wszystkich co do objawów to ja jestem przykładem ciąży bezobjawowej tylko brak miesiączki i tak przy każdej ciąży a urodziłam 4 zdrowych dzieciaczków a dopieru do mnie docierało że jednak jestem w ciąży to widok dzidziusia na USG i ruchy.🙂 życzę udanych wizyt trzymam kciuki za dobre wieści.
To jestes dla nas pocieszeniem ze można byc w ciąży bez objawow;-), 5 dziecko w drodze super.Ja w każdej ciąży miałam dolegliwości ale mysle ze co ciąża to moze byc inaczej albo i jeszcze mdłości do mnie przyjdą:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry