Passtelova
Fanka BB :)
A ja mam dzisiaj jakiej nieuzasadnione jazdy. Że się nie uda, że za wcześnie żeby się cieszyć. Mam nadzieję, że to tylko nastroje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to jesteśmy w podobnym czasie!! i wlasnie tez tak mysle ze chyba pójdę gdzies kolo 20. 22 mam na nfz. Takze wiesz.OM 8.09. a wizytę koło 20 października planuję. ,[emoji846]
Ja mam kłucia, i to bardzo nieprzyjemne. :-/Ej czy Was też tak ciągnie podbrzusze? Zaraz oszaleję! To nawet nie boli tylko jest bardzo nieprzyjemne. [emoji36]
Stresy ostatnio a funkcjonuje normalnie jak zazwyczaj wiec może to dlatego. Zobaczę jutro jak będę się czuła.Miałaś jakiś wysiłek fizyczny dzisiaj ? Może przemeczylas się ? Ja też tak miałam ale byłam po pracy a dzisiaj jak odpoczęłam odrazu lepiej się czuję i przestało mnie boleć![]()
No ja jutro idę do pracy i aż się bojeStresy ostatnio a funkcjonuje normalnie jak zazwyczaj wiec może to dlatego. Zobaczę jutro jak będę się czuła.
oj ja też czasami miewam takie głupie myśli, tym bardziej, że jest to moja pierwsza ciąża i stresuje sięA ja mam dzisiaj jakiej nieuzasadnione jazdy. Że się nie uda, że za wcześnie żeby się cieszyć. Mam nadzieję, że to tylko nastroje.
A to na urlopie bylas?No ja jutro idę do pracy i aż się boje
ja nie m żadnych objawów oprócz bolących piersi. A brzuch zaczął mnie boleć teraz jak na okresoj ja też czasami miewam takie głupie myśli, tym bardziej, że jest to moja pierwsza ciąża i stresuje się
Dzisiaj dostałam urlop tylkoA to na urlopie bylas?
Będzie tak ciągnął jak na okres więc tym się nie ma co martwićja nie m żadnych objawów oprócz bolących piersi. A brzuch zaczął mnie boleć teraz jak na okres![]()