Evela.6
Fanka BB :)
Nie , zalecenia mialam od mojej doktor prowadzacej z Invicty na nieskie komorki nk w endometrium .Zalecenia od Paś.nika? Acoffil masz zlecony na KIRy?
KIRy robilam po ostatniej nieudanej probie i podobno sa ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie , zalecenia mialam od mojej doktor prowadzacej z Invicty na nieskie komorki nk w endometrium .Zalecenia od Paś.nika? Acoffil masz zlecony na KIRy?
Ehh... Nie odzywam się bo nie mam czasu śledzić wszystkich wiadomości, praca, po pracy, obowiązki z dzieckiem, nie dość, że pomagam mu w nauce, to wożę na treningi, angielski i tak pracuje po 12 godzin. Obecnie jestem przed transferem, w sumie to nie wiem kiedy podejdę, okres spóźnia mi się już 5 dni, masakra. Nie wiem czy są jakieś sposoby na przyspieszenie, wywołanie go@Madlene83 co tam u Ciebie ? Kiedy ten szczęśliwy transfer ? Czy coś minęłam??
GratulacjeKochane tu już wątpliwości nie ma ciaza jest .Czekam na poniedziałek trzymajcie kciuki
Kochana na przyspieszenie to sex k Czeczenia polecam u mnie działa rewelacyjnieEhh... Nie odzywam się bo nie mam czasu śledzić wszystkich wiadomości, praca, po pracy, obowiązki z dzieckiem, nie dość, że pomagam mu w nauce, to wożę na treningi, angielski i tak pracuje po 12 godzin. Obecnie jestem przed transferem, w sumie to nie wiem kiedy podejdę, okres spóźnia mi się już 5 dni, masakra. Nie wiem czy są jakieś sposoby na przyspieszenie, wywołanie gomiałam się teraz przygotowywać do niego ale chyba odpuszczę, bo pod koniec października będę miała ważny i stresujący czas w pracy, muszę odpuścić transfer i to z bólem serca
dopiero będę się przygotowywać w listopadzie, ale później niż Ty, bo Ty z początkiem, o ile dobrze pamiętam
dzięki w ogóle za pamięć, o Tobie też czasami pomyślę
, jak o wielu innych dziewczynach, dlatego też, jak znajdę chwilę w pracy, to podczytuje Was i trzymam dalej kciuki
nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym być znowu w ciąży
a wszystko u mnie się tak dłuży
![]()
Trzymam kciukiKochane tu już wątpliwości nie ma ciaza jest .Czekam na poniedziałek trzymajcie kciuki
Jeśli mogę wiedzieć? Drogie są te badania?Cześć,
Tez jestem po ciąży biochemicznej. Po pierwszym nie udanym transferze mam zlecone badania:
MTHFR, Protrombina, Czynnik V Leiden, PAI-1, ANA1
co to jest ten sex k Czeczenia?Kochana na przyspieszenie to sex k Czeczenia polecam u mnie działa rewelacyjniejuż niedługo , szybko zleci i już będziesz podchodzić do transferu
![]()
Extra! Popieram to bo nam jeden lekarz też popsułby kompletnie plany gdybyśmy go słuchali.U mnie to trochę skomplikowane, moja klinika mi tego nie zleciła (podchodzimy do in vitro w Anglii) tez chcieli mnie pchać na drugi transfer bez dodatkowych badań, po cichu chodzę do drugiego lekarza (polskiego) i ona szuka przyczyny![]()
@Hankaa ten test robisz sobie w domu i odsylasz. Wysle Ci link na priv 557 złJeśli mogę wiedzieć? Drogie są te badania?
Już wcześniej pisałam bez ANA w pakiet testdna kosztuje 370zl taniej nie znajdziesz.Jeśli mogę wiedzieć? Drogie są te badania?