• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Nie poddam sie będę sierpniowa albo wrzesniowa mama mam zamiar być mamą dziecka z 2022 i kropka mam jeszcze pol roku :) napewno się uda ;) ostatnim razem się załamałam i nie chciałam dzieci przez 3.5 roku ale tym razem nie mam zamiaru będę probowala do skutku
bardzo dobre podejście. Ja już drugi raz w tym roku jestem w ciąży i mam nadzieję że tym razem się uda. Ze stresu nie robiłam bety czekam na wizytę u ginekologa. Niech się dzieje wola nieba. Zapisał mi acard i preantal uno i chyba mam brać do tego jeszcze zwykły kwas. Trzymam za ciebie kciuki . Jak się udaje zajść to i wreszcie się uda urodzić❤️

Cześć dziewczyny czy widzicie również kreseczki? Czy moja głowa już mi płata figle. ? Ostatnia @ 10.09.2021 dziś mam 28dc, cykle mam od 28-33dni.
IMG_20211007_112045.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry