Angelr
Zaangażowana w BB
NieDziewczyny też macie wzdęcia i takie przelewanie i bulgotanie w dole brzucha? Jak położe rękę na łonie to normalnie jakby ktoś tam mieszkał i sobie kąpiel w jacuzzi urządził [emoji28]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NieDziewczyny też macie wzdęcia i takie przelewanie i bulgotanie w dole brzucha? Jak położe rękę na łonie to normalnie jakby ktoś tam mieszkał i sobie kąpiel w jacuzzi urządził [emoji28]
ja już przeszłam etap zaparć i biegunki, ale chyba zaczynają mi się mdłościU mnie jak nie urokimam i wzdęcia i zaparcia na zmianę z biegunką :O full wypas hihihi
Tak ja tak mam plus ciągle biegam do łazienki sprawdzić czy okresu nie dostałam mam wrażenie że że mnie leci a jak jeszcze podbrzusze do tego zaczyna boleć to już wogole panikujeDziewczyny też macie wzdęcia i takie przelewanie i bulgotanie w dole brzucha? Jak położe rękę na łonie to normalnie jakby ktoś tam mieszkał i sobie kąpiel w jacuzzi urządził [emoji28]
Ładny bąbelekA ja po usg. Krwiak jest umieszczony z drugiej strony niż zarodek nie powinien stanowić zagrożenia. Mam nie dźwigać, odpoczywać ale funkcjonować w miarę normalnie
strasznie! Bulgocze, przez trzy dni tylko okropne gazy mnie męczyly i w końcu dzisiaj mnie przeczyscilo, czuje się lżejsza o 10 kgDziewczyny też macie wzdęcia i takie przelewanie i bulgotanie w dole brzucha? Jak położe rękę na łonie to normalnie jakby ktoś tam mieszkał i sobie kąpiel w jacuzzi urządził [emoji28]
Lada moment i będzie dzidzius widoczny [emoji4]A ja po usg. Krwiak jest umieszczony z drugiej strony niż zarodek nie powinien stanowić zagrożenia. Mam nie dźwigać, odpoczywać ale funkcjonować w miarę normalnie
Mdłości też mam. Mnie się zaczęły humorki ostatnio :Oja już przeszłam etap zaparć i biegunki, ale chyba zaczynają mi się mdłości [emoji1785]