• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A ja po usg. Krwiak jest umieszczony z drugiej strony niż zarodek nie powinien stanowić zagrożenia. Mam nie dźwigać, odpoczywać ale funkcjonować w miarę normalnie

Załączniki

• 254558e0-df14-4223-b7d9-fac442e94b9f.jpg
    254558e0-df14-4223-b7d9-fac442e94b9f.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 111
Dziewczyny też macie wzdęcia i takie przelewanie i bulgotanie w dole brzucha? Jak położe rękę na łonie to normalnie jakby ktoś tam mieszkał i sobie kąpiel w jacuzzi urządził [emoji28]
Tak ja tak mam plus ciągle biegam do łazienki sprawdzić czy okresu nie dostałam mam wrażenie że że mnie leci a jak jeszcze podbrzusze do tego zaczyna boleć to już wogole panikuje 🙆

Dziewczyny też macie wzdęcia i takie przelewanie i bulgotanie w dole brzucha? Jak położe rękę na łonie to normalnie jakby ktoś tam mieszkał i sobie kąpiel w jacuzzi urządził [emoji28]
strasznie! Bulgocze, przez trzy dni tylko okropne gazy mnie męczyly i w końcu dzisiaj mnie przeczyscilo, czuje się lżejsza o 10 kg 🙈 serio mam rewolucję, bardzo mnie to drażni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry