reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dobra laski. Ja już po wizycie. Ciąża młodsza, czyli tak jak myślałam. Mam przyjść za 2 tygodnie, bo jeszcze nie na serduszka. Zapytałam, czy to znaczy, że jeszcze może się wszystko wydarzyć. Lekarz powiedział, że wg niego wszystko jest ok, nawet pięknie to wygląda. Patrzcie jaki pęcherzyk wielki :p

reklama
Dobra laski. Ja już po wizycie. Ciąża młodsza, czyli tak jak myślałam. Mam przyjść za 2 tygodnie, bo jeszcze nie na serduszka. Zapytałam, czy to znaczy, że jeszcze może się wszystko wydarzyć. Lekarz powiedział, że wg niego wszystko jest ok, nawet pięknie to wygląda. Patrzcie jaki pęcherzyk wielki :p
Super😊 a który to tydzień według lekarza ?

Ale super 🥰 ty masz chociaż pęcherzyk już :) ja jeszcze nic nie widziałam :(

Pięknie gratulacje, według lekarza w którym tygodniu teraz jesteś ????

Superrr 😀😍 i jest pecherzyk żółtkowy! Zdradzisz jakiej wielkości ten pęcherzyk, bo wydaje mi się, że na ostatnim usg mialam wielkosciowo podobny ;)

reklama
Superrr 😀😍 i jest pecherzyk żółtkowy! Zdradzisz jakiej wielkości ten pęcherzyk, bo wydaje mi się, że na ostatnim usg mialam wielkosciowo podobny ;)
ej no nie wiem właśnie. Zapomniałam z ekscytacji zapytac. Najgorsze jest to, że mam mieć wizytę za 2 tygodnie, a okazało się że lekarz ma urlop, więc zapisała mnie za 3. Postaram się za te 2 umówić w inne miejsce.

Do góry