laChance
Fanka BB :)
@PsychoPatka91 czekam na info po USG! dawaj bo ciężko pracować z kciukami zaciśniętymi 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@PsychoPatka91 Ja tez czekam z niecierpliwością@PsychoPatka91 czekam na info po USG! dawaj bo ciężko pracować z kciukami zaciśniętymi![]()
Krwawienie po biochemicznej to okres. Gdybys nie zrobiła testu/bety w normalnym cyklu pomyślałabys ze przyszedł okres pare dni opóźniony.mi mówiła że krwawienie po biochemicznej traktujemy jak okres i 1dc. i mam przyjść w 11 dc na badanie usg.
Bardzo mi przykro, to wszystko jest takie niesprawiedliwe... tyle walki,tyle wysiłku,czasu. Nie to że zazdroszczę innym ale czemu jeden ma 'niechcacy' a drugi ziemię porusza i tylko sztylet w serce2 dni bym brała, bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, a może coś się pojawi.
Z drugiej strony po mojej historii jak czytam takie wiadomości to mi coś na plecy ciężkiego wskakuje, bo przechodziłam to 5 tygodni temu.
Jest, jestDziewczyny zrobiłam sikanca, dzisiaj 7dpt. jutro pójdę na betę.. lekarz chciał w piątek ale później w niedzielę nie będę miała możliwości sprawdzenia przyrostuco myślicie?
Piekna krechaDziewczyny zrobiłam sikanca, dzisiaj 7dpt. jutro pójdę na betę.. lekarz chciał w piątek ale później w niedzielę nie będę miała możliwości sprawdzenia przyrostuco myślicie?
Jest, jest![]()
![]()
Jeszcze się nie cieszę bo po tylu niepowodzeniach to ciężko się cieszyć.. jestem pełna nadziei że wszystko będzie okejPiekna krecha
Ok dziękuje. I taki cykl zazwyczaj trwa tyle co normalnie czy może być dłuższy?Krwawienie po biochemicznej to okres. Gdybys nie zrobiła testu/bety w normalnym cyklu pomyślałabys ze przyszedł okres pare dni opóźniony.