B 

B206
Gość
Cześć  witam się i ja
 witam się i ja  34 lata
 34 lata  z mężem nie zabezpieczamy się od listopada 2020 ale po drodze pojedyncze cykle odpuszczone z uwagi na komplikacje zdrowotne niezwiązane z tematem starań
 z mężem nie zabezpieczamy się od listopada 2020 ale po drodze pojedyncze cykle odpuszczone z uwagi na komplikacje zdrowotne niezwiązane z tematem starań  przełom marca/kwietnia poronienie na wczesnym etapie, mimo wszystko jesteśmy w zasadzie po wszystkich badaniach nieinwazyjnych - poza mutacja mthfr bez odchyleń
 przełom marca/kwietnia poronienie na wczesnym etapie, mimo wszystko jesteśmy w zasadzie po wszystkich badaniach nieinwazyjnych - poza mutacja mthfr bez odchyleń 

witam się i ja
 witam się i ja  34 lata
 34 lata  z mężem nie zabezpieczamy się od listopada 2020 ale po drodze pojedyncze cykle odpuszczone z uwagi na komplikacje zdrowotne niezwiązane z tematem starań
 z mężem nie zabezpieczamy się od listopada 2020 ale po drodze pojedyncze cykle odpuszczone z uwagi na komplikacje zdrowotne niezwiązane z tematem starań  przełom marca/kwietnia poronienie na wczesnym etapie, mimo wszystko jesteśmy w zasadzie po wszystkich badaniach nieinwazyjnych - poza mutacja mthfr bez odchyleń
 przełom marca/kwietnia poronienie na wczesnym etapie, mimo wszystko jesteśmy w zasadzie po wszystkich badaniach nieinwazyjnych - poza mutacja mthfr bez odchyleń 

Z zajściem szło szybko bo 3x pierwszy cykl owocny niestety za nami 2 straty i wspaniały 10 miesięczny synek. Teraz będzie obstawa heparyną i acardem więc zobaczymy
 Z zajściem szło szybko bo 3x pierwszy cykl owocny niestety za nami 2 straty i wspaniały 10 miesięczny synek. Teraz będzie obstawa heparyną i acardem więc zobaczymy  ze mną endometrioza, pai homo, mthfr hetero, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna i zaburzenia lękowe. Witajcie
 ze mną endometrioza, pai homo, mthfr hetero, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna i zaburzenia lękowe. Witajcie  
		 i z mężem staramy się od roku o bąbla. W tym mamy dwa poronienia, potem długo długo nic i parę dni temu po raz trzeci zobaczyłam dwie kreski na teście
 i z mężem staramy się od roku o bąbla. W tym mamy dwa poronienia, potem długo długo nic i parę dni temu po raz trzeci zobaczyłam dwie kreski na teście Jeszcze wcześnie i wszystko może się wydarzyć, więc na razie jeszcze czekamy z radością
 Jeszcze wcześnie i wszystko może się wydarzyć, więc na razie jeszcze czekamy z radością
		 w piątek wpadłam na szybką wizytę do gina (bo bolały dość mocno), ale zdziwił się że przychodzę z czymś takim, zajrzał do środka i stwierdził że wszystko ok, więc jedziemy z koksem (USG nie robił więc nie wiem co się dzieje w jajnikach). Tego wiesiołka bierze się cały czas czy w jakimś określonym czasie cyklu? Pytam bo jestem swieżynką jeśli o to chodzi
 w piątek wpadłam na szybką wizytę do gina (bo bolały dość mocno), ale zdziwił się że przychodzę z czymś takim, zajrzał do środka i stwierdził że wszystko ok, więc jedziemy z koksem (USG nie robił więc nie wiem co się dzieje w jajnikach). Tego wiesiołka bierze się cały czas czy w jakimś określonym czasie cyklu? Pytam bo jestem swieżynką jeśli o to chodzi  
		 Dzisiaj radzi sobie cudownie. Agorafobia to straszna zołza, a widzę go teraz w bardzo stresujących sytuacjach, gdzie zazwyczaj miałby atak paniki to dziś radzi sobie cudownie. Przeszłosc to jednak słowo klucz... Warto znaleźć dobrego terapeutę, który poprowadzi nas przez to wszystko. Życzy Ci jak najlepiej i mam nadzieję, że poradzisz sobie z tym wszystkim wspaniale. Ba! Ja wierzę w to! Trzymam mocno kciuki
 Dzisiaj radzi sobie cudownie. Agorafobia to straszna zołza, a widzę go teraz w bardzo stresujących sytuacjach, gdzie zazwyczaj miałby atak paniki to dziś radzi sobie cudownie. Przeszłosc to jednak słowo klucz... Warto znaleźć dobrego terapeutę, który poprowadzi nas przez to wszystko. Życzy Ci jak najlepiej i mam nadzieję, że poradzisz sobie z tym wszystkim wspaniale. Ba! Ja wierzę w to! Trzymam mocno kciuki Lęki są straszne... Ale to wszystko jest tylko w naszej głowie. Tylko i aż...
 Lęki są straszne... Ale to wszystko jest tylko w naszej głowie. Tylko i aż...  Dasz radę
 Dasz radę