Oo, super. Wielkie gratulacje! ☺Tak,to pierwsza ciąża![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo, super. Wielkie gratulacje! ☺Tak,to pierwsza ciąża![]()
Ja miałam 2 porody po terminie 2 i 3 dni. Oba z oksytocyna i znieczuleniem. Z oksy pogalopowałoJa już 12 dni po terminie,leżę na patologii ciąży właśnie. Również przez całą ciążę zero problemów,do tej pory wszystkie ktg bez zarzutu,wyniki badań też....Mały nie spieszy się z wyjściem. Ale do rzeczy, dzisiaj rano założono mi balonik,jutro zapewne czeka mnie indukcja przez podanie oksytocyny. Oby wszystko poszło dobrze..
Tu natomiast w szpitalu gdzie będę rodzić,na izbie przyjęć usłyszałam,że przyjmują na oddział patologii ciążę po terminie dopiero od skończonego 10 dnia po terminie (nie krócej) ,dopiero potem jest obserwacja itd ,próby "naturalnego" wywołania ,badania,czekanie,które jest najbardziej chyba dołujące. I ma się wrażenie ,że to trwa i trwaJa miałam 2 porody po terminie 2 i 3 dni. Oba z oksytocyna i znieczuleniem. Z oksy pogalopowałoTu w Niemczech porod do 10 dni po terminie musi być już zakończony. Koleżanka 10 dni po terminie i zrobili CC i dobrze bo mały ważył 5100
![]()