No ja już szukam na vinted, żeby spodnie ciążowe kupićRosną za szybko, w 1ciazy podobno do 12tyg miało nie być widać brzucha, a ja juz w żadne spodnie nie wchodzę, bo brzuszek się zaokrąglił![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja już szukam na vinted, żeby spodnie ciążowe kupićRosną za szybko, w 1ciazy podobno do 12tyg miało nie być widać brzucha, a ja juz w żadne spodnie nie wchodzę, bo brzuszek się zaokrąglił![]()
Ja właśnie myślałam że z racji tego że mi zostało trochę nadprogramowych kilogramów z poprzednich ciąż, to nie będzie tak szybko widaćJa mam brzuch jak w pierwszej ciąży w 5 miesiacujuż nie wiem czy mi wywala czy to moje sadło
![]()
O kurcze, jaki gigant urosł! W sumie od 45mm można już robić prenatalne, wiec sporo pewnie było już dziś widaćJa po usg. Mamy 46 mm. Termin mi się przesunął na 05.05.2022wszystko jest ok.
To ciekawe jak długo uda Nam się to utrzymać w tajemnicyU mnie tez brzuszek zaczyna być widoczny, najszybciej ze wszystkim ciąży w których byłam. Też chciałam reszcie rodziny dopiero na święta powiedzieć, ale coś czuje że wyda się szybciej![]()
Ja też już znamAle że już płeć znasz? Tak szybko?
Ja jutro zapytam na prenatalnych ciekawe czy coś powieJa też już znammam 11+1. U mnie dziewczynka
Jak ma dobry sprzęt może coś zobaczyćJa jutro zapytam na prenatalnych ciekawe czy coś powie