Zapytam czy widać kto tam mieszkaJak ma dobry sprzęt może coś zobaczyćmój włączył 3d i 4d i było super widać, ale wiadomo do potwierdzenia w późniejszym tygodniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytam czy widać kto tam mieszkaJak ma dobry sprzęt może coś zobaczyćmój włączył 3d i 4d i było super widać, ale wiadomo do potwierdzenia w późniejszym tygodniu
U mnie 2 ciąża i już tez brzuszek wybił do przodu ale na spokojnie jeszcze w spodnie wchodzimyRosną za szybko, w 1ciazy podobno do 12tyg miało nie być widać brzucha, a ja juz w żadne spodnie nie wchodzę, bo brzuszek się zaokrąglił![]()
Moj prowadzący też po 16 mówi.Moja doktor nigdy nie mówiła na prenatalnych. Pewnie poznam po prenatalnych czyli koło 17 tygodniabo raczej nie będzie mi chciała nic powiedzieć na najbliższej wizycie. Nie mogę się doczekać
![]()
Mi dzisiaj nie powiedziała kto to może być. Dopiero przy następnym usgMoj prowadzący też po 16 mówi.
Czasem wolą dłużej poczekać i mieć większą pewność.Mi dzisiaj nie powiedziała kto to może być. Dopiero przy następnym usg