eij
Fanka BB :)
Szacun..o panele chodzi ofkorz
Biedne te nasze chłopaki.. No ale mają jaja jak arbuzy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szacun..o panele chodzi ofkorz
Biedne te nasze chłopaki.. No ale mają jaja jak arbuzy![]()
Ja myśle, ze ceny ivf rosną i ludzi nie stać. Jak refundacja była całkowita ivf to mnóstwo nas było.Mam wrażenie ze jest nas coraz mniej
Trochę mała ta beta [emoji29] boję się strasznie biochema. To była nasza jedyna blastocystaA skąd ta minka?
Paaaniii, ale mi tutaj dobrze
Słabo rokuje, ale ciąża jest. Jak blastka jakaś wolna była np. 1AA czyli wczesna to jeszcze może później doszło do implantacji.8dpt blastocysty beta 22 [emoji29]
Hehehe, ah te szczepionkiTeż was czytam, ostatnio nie było właściwie wiele do czytaniataka cisza.
Ja po ostatniej wymianie zdań jakoś szczerze mówiąc nie bardzo mam ochotę się udzielać.
Jednak sercem z wami dziewczynysercem przy staraniach jestem.
A wy bliźniaki ? A wiadomo co maja między nogami?A przed nim w styczniu remont pokoku dla dzieci. Ale już teściu zaoferował się z pomocą także może jakoś pójdzie
![]()
Rozumiem ale 22 to zawsze beta dwucyfrowaTrochę mała ta beta [emoji29] boję się strasznie biochema. To była nasza jedyna blastocysta
Został bohaterem w domuMój mąż też nie może mieć dzieci. I jak dla mnie najbardziej męską decyzją jaką podjął to skorzystanie nasienia dawcyostatnio również położył sam panele w przedpokoju
![]()