reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tlumacze sobie ze początki były gorsze ;D i jakos daje rade. Wiem ze musze mieć sile bo ją boli takze jakos tak mi lzej. Chociaz wstawanie co 1.5h w nocy mnie po malu wykańcza;D
No dokładnie i tak dajesz rade apewno zmęczona jesteś ja byłam w 8miesiacu i się przeprowadzałam 400km dalej więc znam ten ból🤣i potem spowrotem na stare śmieci i remonty to istny koszmar 🤣

Dziewczyny u mnie młoda dzisiaj zaczęła siadać!!:) Ale dziwne bo nie z podłogi i pozycji czworaczej tylko najpierw wspina się na mnie, na kolana albo na szafkę czy gdziekolwiek i dopiero jak podniesie dupkę to sobie siada ... :D i o dziwo jest dosyć stabilna. dziwnie zaczyna ale postęp za postępem ostatnio u niej.
Zastanawiam się czy przypadkiem ona nie ominie etapu czworakowania bo strasznie rwie się na proste nogi... Ale zobaczymy

U nas na forum to chyba Czaruś i Kubus,, grzeczni,, 😀😀😀 dziewczyny dawajcie mówcie coś, że krzyczą płaczą czy coś 😂 dajcie człowiekowi się uśmiechnąć 😂oczywiście żartuję! :)
Czaruś nadal bezproblemowy, chociaż dzisiejszej nocy z 4 razy się budził i charczał, jakby nie mógł oddychać przez nosek albo coś tam miał. W ciągu dnia wczoraj 2x katarek, za pierwszym razem standardowo babole, za drugim już nic nie było, kataru żadnego, w nocy też nic nie miał, a charczał. Najgorsze, że dziś miało być szczepienie, ale przez to zamiast na szczepienie poszłam z nim na normalną wizytę, oczywiście do chorych musiałam iść. Prawie godzinę czekałam obok kaszlacego gorączkującego dziecka, a Czarek zdrowy 🤷 Nadal raz po raz słychać jakby coś miał w tym nosku, więc kompletnie już nie wiem od czego. Szkoda, że szczepienie przepadło, następne w terminie planowanego wyjazdu, także znów nie uda nam się wyjechać, ale kij z tym. Teraz tylko się modlę, żeby od tego dziecka z przychodni nic nie złapał. Jeszcze matka tego dziecka była na tą samą godzinę co ja, ale przyszła po mnie a przed wejściem zrobiła taką awanturę na całą przychodnię, że już odpuściłam i wlazła przede mną. Potem mi lekarka mówiła, że ona i jej facet zawsze się tak awanturują i wszystkich wyzywają i że nie lubi ich przyjmować także super trafiłam.

Filipek bardzo „dorosło” wyglada😉 śliczny😍
Doroslo/?!?! To dzidzia malutka,ledwo 7,5kg waży 😂😂 orzeszek malutki :D dzisiaj powiedział 3 razy już mama... I śmiejemy się że niedługo wyfrunie z gniazda, taki już duży ,😂
Skąd czapa [emoji7][emoji7][emoji7]
Rośnie przystojniak!
Uszyta, dostałam w prezencie, ale jak wpiszesz w Googlach czapka z dwoma pomponami to widzę że jest pełno

Mój Filip wrócił, złote dziecko aktualnie, bardzo grzeczny i w nocy 2 pobudki na mleko. Zaczął też super jeść, dzisiaj wsunął cała porcje kaszki, wczoraj spaghetti wciągał aż mu się uszy trzęsły :D aktualnie memła czipsa jabłkowego :D wracamy z wycieczki, pogoda bajkowa!!!! Starego ocenzurowalam Calego bo mu bebzol wielki wyszedł na zdjęciu
Kolejny przystojniak! 🤩 Skąd czapa? 😅

reklama
Do góry