reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też mają etap na takie tulenie się do Was ? Krzyś często przychodzi (przyczłapuje 😂) do mnie, przytula się i kładzie głowę na moim barku. I nie wiem czy to normalne czy np po tym upadku z wtorku ?

reklama
Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też mają etap na takie tulenie się do Was ? Krzyś często przychodzi (przyczłapuje 😂) do mnie, przytula się i kładzie głowę na moim barku. I nie wiem czy to normalne czy np po tym upadku z wtorku ?
Tak u mnie Hanka tak robi. I teraz ma etap jeszcxe dawania buziaków

Załączniki

• Screenshot_20211028_063316_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211028_063316_com.android.gallery3d.jpg
    232,5 KB · Wyświetleń: 88
Ja cię rozumiem. Pamiętam, że mi Alek spadł pierwszy raz z łóżka i potem w nocy nie chciał spac. Oczywiście bałam się, że stałą mu się krzywda, ale kolejna noc już normalnie spał 8 godzin.

Piękne czasy 🤣🤣
Ja wszystko co nietypowe zwalam na ten upadek dosłownie i świruję, na szczęście mąż mnie sprowadza na ziemię 😂

Ja dziś śpię u moich rodziców i mam otwarte okna bo chłopacy uparowani !!! Dziadek specjalnie od rana palił w piecu żeby było ciepło wnukom..a oni spoceni i czerwone pulasy. Też mam bzika na punkcie wietrzenia-ja otwieram.okna, mąż zamyka bo go "zawieje"...
Takie grzanie na maksa przecież jest niekomfortowe... Nie wiem jak ludzie tacy upoceni mogą funkcjonować.
Pamiętam kilka lat temu byłam u mojego brata, jego syn miał wtedy może z rok, kaloryfery były puszczone na maksa, ja, rodzice, brat z żoną i małe dziecko i salon z kuchnią 20m2 🥵🥵 a oni nie pozwalali uchylić okna no bo dziecko zawieje. Jaka ja byłam wtedy cała mokra to nigdy tego nie zapomnę. Moja mama tak samo😂

Takie grzanie na maksa przecież jest niekomfortowe... Nie wiem jak ludzie tacy upoceni mogą funkcjonować.
Pamiętam kilka lat temu byłam u mojego brata, jego syn miał wtedy może z rok, kaloryfery były puszczone na maksa, ja, rodzice, brat z żoną i małe dziecko i salon z kuchnią 20m2 🥵🥵 a oni nie pozwalali uchylić okna no bo dziecko zawieje. Jaka ja byłam wtedy cała mokra to nigdy tego nie zapomnę. Moja mama tak samo😂
To tak samo u mojej siostry, jej mąż taki przewrażliwiony. Ostatnio byliśmy na urodzinach i z Idą na podłodze siedziałam to od razu przyszedł, czy jej nie zimno, bo ciągnie od podłogi😂 A ja, że chyba nie i siedziałam dalej😂 A w ogóle, Ida kończy dzisiaj 9 miesięcy! Niestety nie siedzi, ani nie raczkuje. Dla mnie to coś nowego, bo Matylda w jej wieku to już miała wszystkie etapy za sobą🤷 Była u nas fizjo, ale może kogoś innego jeszcze się poradzić...

reklama
Ja polecam squid game, wciąga że hej!! I podobno sprzątaczka też super, ale nie mam kiedy zacząć bo z facetem już oglądamy Lucyfera, squid game, a i tak brakuje nam czasu 🙈
Squid game tak mi zryl głowę... 😂Wciągnął nas że starym, że do 1 w nocy oglądaliśmy 😂 a Sprzataczka nuda totalna. Podobał nam się ostatnio też kasztanowy ludzik. 😀

Do góry