• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Niestety dzwoniłam do ginekologa, nie odbiera:/ on nie pracuje w żadnym szpitalu. Nie wiem co robić bo to jest różowy śluz tylko podczas wizyty w toalecie. Mam wizyte 2 listopada rano więc może poczekam. Chyba że coś by się działo niepokojącego bardziej. To jest w ogóle termin kiedy powinnam mieć okres więc niektórzy twierdzą że wtedy też takie rzeczy się mogą dziać, ale nie mam pojęcia. Jestem po jednej ciąży obumarlej więc swiruje :((
W dniu spodziewanej @ miałam 3 dniowe krwawienie. A wcześniej poprzedzające dwa dni różowe plamienia.Wiem jak się czujesz i jaki strach Cię ogarnia.

To jesteśmy dwie ze żłoba 😁🤣 do dzisiaj pamiętam jak byliśmy oglądać wóz strażacki na parkingu z dziećmi i jeden chłopczyk taki znudzony powiedział "ja chce do żłobaaaa" 🤣 i od tamtej pory nie pracuje w żłobku tylko w żłobie 😅

No to jakaś ochotniczka musiałaby napisać do aniaslu i poprosić o założenie prywatnego tematu dla nas 🙂
O super :) ja uwielbiam te dzieciaki 😅 codziennie mnie zaskakują :) mamy, 104 dzieciak w 7 gr od 6 miesięcy do ponad 3 lat. A Ty w której gr jesteś :)?

O super :) ja uwielbiam te dzieciaki 😅 codziennie mnie zaskakują :) mamy, 104 dzieciak w 7 gr od 6 miesięcy do ponad 3 lat. A Ty w której gr jesteś :)?
U nas są 4 grupy po 24 dzieci. Do tej pory najmlodsze miały skończony rok ale mają dochodzić też młodsze 😱 w tamtym roku byłam na najstarszej grupie (2, 5 - 3l) a w tym roku dla odmiany maluszki. Ale mam mieszaną grupę 🙂 od roczku do 2,5. To Wasze grupy są mniej liczne skoro macie aż 7 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry