B
B206
Gość
Ale testy w moczu wykazują od 10... Te najbardziej czule mając na myśli... W moczu masz mniej niż we krwi czyli musiało urosnąćRaczej wątpię, ale we wtorek pójdę na krew to się wszystko wyjaśni![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale testy w moczu wykazują od 10... Te najbardziej czule mając na myśli... W moczu masz mniej niż we krwi czyli musiało urosnąćRaczej wątpię, ale we wtorek pójdę na krew to się wszystko wyjaśni![]()
No właśnie wcale jak się okazuje nie jest to takie oczywiste. Na drugim zdjęciu test z piątku przy becie 5,2 na pierwszym na górze test z wczoraj z rana i na dole, który zrobiłam wczorajAle testy w moczu wykazują od 10... Te najbardziej czule mając na myśli... W moczu masz mniej niż we krwi czyli musiało urosnąć![]()
Ale po zastrzyku spada poziom więc ja jestem dobrej myśliNo właśnie wcale jak się okazuje nie jest to takie oczywiste. Na drugim zdjęciu test z piątku przy becie 5,2 na pierwszym na górze test z wczoraj z rana i na dole, który zrobiłam wczoraj
o północy, więc tak 12/13 dni po zastrzyku![]()
O jakim zastrzyku mówicie? Tak z ciekawości pytam bo nie wiemAle po zastrzyku spada poziom więc ja jestem dobrej myślia że wolisz się upewnić zrozumiale też bym tak zrobiła zanim bym się ucieszyła
ale kciukasy trzymam
![]()
Wiesz ze w aptece można kupić test ciążowy z krwi? Ja taki kupiłam ale nie wykorzystałam bo dostałam okres wieczorem w zeszłym cyklu.No właśnie wcale jak się okazuje nie jest to takie oczywiste. Na drugim zdjęciu test z piątku przy becie 5,2 na pierwszym na górze test z wczoraj z rana i na dole, który zrobiłam wczoraj
o północy, więc tak 12/13 dni po zastrzyku![]()
Wiesz ze w aptece można kupić test ciążowy z krwi? Ja taki kupiłam ale nie wykorzystałam bo dostałam okres wieczorem w zeszłym cyklu.
Uuu a ja myslalam ze to fajniejsze niż sikanie na patykStraszny to szajs. Wiele dziewczyn próbowało i bardzo często wychodziły fałszywie pozytywne te testy.
Hej dziewczyny ja dziś 8dpo i test negatywnyw poprzedniej ciąży którą poroniłam już w 8dpo był bladzioch… trochę mam załamkę. To dopiero nasz trzeci cykl a ja już tracę cierpliwość. Ehh tak chciałam się wyżalić [emoji4]
Uuu a ja myslalam ze to fajniejsze niż sikanie na patyk [emoji846] w sensie ze lepiej działa...