Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oj wózków mnóstwo,a jakie piękne są.Hej u nas dziś 12+3, brzuszek już lekko widoczny mimo że na wadze zmian nie ma. Ale ja od kąd covid nastał przywaliłam 15 kgwięc liczę na dosłownie kilka kg w tej ciąży.
Mdłości już w ogóle nie mam, zmęczenie minęło, zostały bóle miesiączkowe, krzyżowe no i skurcze ale już w zasadzie tylko po wysiłku czy spacerze.
Jejkuu tak się napaliłam na tą dziewczynę jak jakaś małolatabędzie mega rozczarowanie jak pokaże się siur
Wózki już oglądam i inne rzeczy wyprawkowe, za dużo czasu wolnego![]()
mój typ na ten moment.Oj wózków mnóstwo,a jakie piękne są.
Ten chciałam dla córki,ale na żywo już tak bardzo mi się nie podobał. Kupiłam też bebetto ale wersja podstawowa,szary i dobrze bo teraz Synmój typ na ten moment.
Pewnie 3w 1 kupimy używany i potem sprzedam za te same pieniądzetak zrobilam z synem bo jak tylko zaczął siadać kupiłam spacerówkę nową i lekką. Mieszkam na trzecim piętrze bez windy więc waga to główny wyznacznik
![]()
mój typ na ten momentOj wózków mnóstwo,a jakie piękne są.
w takim razie pójdę do sklepu przez zakupemTen chciałam dla córki,ale na żywo już tak bardzo mi się nie podobał. Kupiłam też bebetto ale wersja podstawowa,szary i dobrze bo teraz Syn![]()