reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia a jak Ci idzie odstawianie Karolka od piersi?tylko go dokarmiasz czy jak?
Nie idzie:dry:On tak rozpaczliwe płacze, woła cycy,że mnie serce peka i nie moge mu nie dac...No zóż..Poczekam, może jak będzie większy to mu się da wytłumaczyć,że mame boli..Ja chyba nie mam odpowiednio silnej motywacji:sorry2:Chyba nie do końca chce go odstawić...Gdzies tam w środku, w serduszku..

reklama
Nie idzie:dry:On tak rozpaczliwe płacze, woła cycy,że mnie serce peka i nie moge mu nie dac...No zóż..Poczekam, może jak będzie większy to mu się da wytłumaczyć,że mame boli..Ja chyba nie mam odpowiednio silnej motywacji:sorry2:Chyba nie do końca chce go odstawić...Gdzies tam w środku, w serduszku..
ja boję się dokładnie tego samego,że nie dam rady odmówić:-(jak zobaczę zapłakane ślepka i usteczka w podkówkę:-:)-(

Koffane Lachonki..Lece Miłość oglądać i nyny bo podam na twarzyczke..Nie szaleć zbytnio co bym Was rano kefirkiem nie musiała ratować.DOBRANOC
Gdzie jest Anula????

dobra mykam
dziecko1.gif
a potem karmionko , a jak męz da to wpadnę poszalec z Wami Lachony;-);-)Bodzia siedzisz z nami potem czy odpływasz spaćku?

Mnie Adrianka udało się odstawic za pierwszym razem i skutecznie. Byłam twarda:tak: A teraz:dry: do tej pory młoda cyca:baffled: No na całe szczęście że tylko w nocy, bo w dzień już się pożegnałyśmy:-D

Idę kąpusiac młodzieży
64.gif
Do potem Lachonki (bawimy się dzisiaj?);-)

ja zawsze chętnie
051.gif
chyba ze męż mi zakaże:szok::szok:;-);-)
No i ja się zgłaszam na ochotnika :laugh2:. Bo dobra impra z Lachonami nie jest zła :-p

Ja niestety wysiadam...Czuje sie tak połamana,że.....Ratunku niech mnie któś przytuli...
TULĘ CIĘ MOOOOOCNOOOOO KOFFANA :tak:. I Oliwka swoje tulaski dołącza :-)

Madzia i Adi - pierwsza klasa :tak:. Tylko ja się tak zastanawiam, Ptaszynko, jak Ty idąc z dwójką dzieci + czworonóg dajesz radę im fotki robić :sorry2:. Bo ja chyba nie wiedziałabym czy mam łapać Oliwkę, wózek czy aparat wyrzucać :laugh2:. I dzięki temu ze spacerków Oliwka ma zdjęcia tylko jak siedzi w wózku :dry:.

A ja biedna, na weekend do szkoły :-(. Nie chce mi się straaaasznie :no:

A jeszcze Wam opowiem co dzisiaj Oliwka zrobiła obrzydliwego :baffled:. Bo zołza nauczyła się ściągać pampersa i namiętnie to robi i lata później z gołym tyłkiem. Ale dzisiaj rano :sorry2:. Leżę sobie i oglądam tv, podchodzi Olinka i czuję, że coś śmierdzi nie do wytrzymania, więc myślę - ooo, koopa... Podnoszę się z wyrka, patrzę...A ta Małpka ręka cała w kupie, piżama cała w kupie...Dżizas...Myślałam że padnę...Pewnie próbowała pampka z tyłka ściągnąć :dry:. Ohyda :no:

Sewa mogę pomóc:tak::tak: jak masz pranko to podrzucaj bo mi już 3 się kończy
016.gif

Dzięki wielkie, już wyprane.... za późno przeczytałam, że Ty chętna mi coś wyprać.... następnym razem proszę krzyczeć głośniej ;-)

sikoreczka Twoje dzieci są słodkie. Sam miód. A Madziula, to piękną synową będzie.... może dopisz też na listę mojego Jędrka. Dobry z niego material na męża ;-)Sprząta, pierze, raczej spokojny i poukładany. Miej go na uwadze kochana :tak::-)

inna no to miałaś historię z samego rana :szok::szok::szok: nie zazdroszczę :no:

Ja juz się żegnam na dziś . Spokojnej nocki życzę. Noooooo, ale dopiero po imprezie :tak:
Do jutra!

Wrocilam z marketa... wiecie ze juz mi miejsca w komunik. miejskiej i kosciele nie ustepuja!! A tak bylo calkiem niedawno. Schudlam niecale kilo wiec to pewnie sprawka sztuczek Susanny i Trinny :-):tak::szok:

Powiem Wam jedno...takich nierowno majacych babaek jak Wy ze swieca szukac!!!! MAMY PIJACE W DOMU GORA!!!! :-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::elvis:
he he... my?
swir.gif
a tak a propos, to chyba lachony pijące w domu.;-):-D

Sikoreczka Twoje dzieciaczki cudne -jak zwykle.:tak: A Madzia jaka elegancka.:-)

Mój płaczek na przestrzeni miesięcy ;-)
Oliwka słodziutka nawet jak płacze.;-):-) Ale z rana miałaś akcje.:szok: Rety! nie zazdroszczę.:no: No i miejmy nadzieję, że już się nie powtórzy.

Ja niestety wysiadam...Czuje sie tak połamana,że.....Ratunku niech mnie któś przytuli...
Tulę mocno.
calusek.gif

Gdzie jest Anula????
Miała jechać na weekend do teściów. Czyżby nie wróciła i powinnyśmy zacząć się o nią martwić?
zastanawia.gif

reklama
Do góry