Nie idzieBodzia a jak Ci idzie odstawianie Karolka od piersi?tylko go dokarmiasz czy jak?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie idzieBodzia a jak Ci idzie odstawianie Karolka od piersi?tylko go dokarmiasz czy jak?
ja boję się dokładnie tego samego,że nie dam rady odmówić:-(jak zobaczę zapłakane ślepka i usteczka w podkówkę:-Nie idzieOn tak rozpaczliwe płacze, woła cycy,że mnie serce peka i nie moge mu nie dac...No zóż..Poczekam, może jak będzie większy to mu się da wytłumaczyć,że mame boli..Ja chyba nie mam odpowiednio silnej motywacji
Chyba nie do końca chce go odstawić...Gdzies tam w środku, w serduszku..
Idę kąpusiac młodzieżyDo potem Lachonki (bawimy się dzisiaj?);-)![]()
No i ja się zgłaszam na ochotnikaja zawsze chętniechyba ze męż mi zakaże![]()
;-);-)
TULĘ CIĘ MOOOOOCNOOOOO KOFFANAJa niestety wysiadam...Czuje sie tak połamana,że.....Ratunku niech mnie któś przytuli...
Sewa mogę pomócjak masz pranko to podrzucaj bo mi już 3 się kończy
![]()
he he... my?Powiem Wam jedno...takich nierowno majacych babaek jak Wy ze swieca szukac!!!! MAMY PIJACE W DOMU GORA!!!! :-)![]()
Oliwka słodziutka nawet jak płacze.;-):-) Ale z rana miałaś akcje.
Tulę mocno.Ja niestety wysiadam...Czuje sie tak połamana,że.....Ratunku niech mnie któś przytuli...
Miała jechać na weekend do teściów. Czyżby nie wróciła i powinnyśmy zacząć się o nią martwić?Gdzie jest Anula????