reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak to jest? Czy w trakcie starań in vitro starałyście się też naturalnie? Chodzi mi o to że przed pierwszym transferem na usg oczywiście było widać że była owulacja naruralnie itp no i tak sobie myślę bo transfer się nie udał że może tracę czas nie wykorzystując tych naturalnych sytuacji? Sama nie wiem czy to bezpiecznie i możliwe w ogóle żeby tak robić?
Coś gdzieś słyszałam że estrofem działa trochę jak antykoncepcja ale może coś pomieszałam. Generalnie do tej pory się pilnowaliśmy bo „idziemy w in vitro” ale tak sobie myślę że nie wykorzystujemy wszystkich szans i sama nie wiem. Co myślicie?
Przed ostatnim transferem miałam 2 pęcherzyki i pytałam mojej gin czy możemy próbować naturalnie bo szkoda by było. Powiedziała że nie ma żadnych przeciwwskazań, wręcz wskazane [emoji846]

Dopiero wróciłam bo wizytę mialam na 17, chwile opóźnienia, później po leki i znów do lekarza... Ale
.... transfer mam 8.11😊🥰🥰 niech to będzie szczęśliwy dzień 🙏🙏🙏🙏🙏 lekarz zadowolony z endo 8,6 , zadowolony z wyników i już dziś mialam wlew. Pokazał jak dzielić accofil, od jutra leki i w poniedziałek o 13 transfer 💪💪💪 mam nadzieję i mocno w to wierzę ze to będzie ostatni transfer 🙏🙏🙏🙏 będę się teraz modlić do wszystkich świętych aby tym razem sie udalo. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
Super -
Niech wiec to bedzie TEN transfer😄💛

03. 11 - monitoring @Marzycielka7 owocnej stymulacji , niech jajca rosną równo i będzie ich dużo ✊✊✊ chodź to nie o ilość chodzi tak naprawdę ale o jakość , niech będzie pięknie ✊✊✊✊❤️
03.11 – transfer @Magdusia88 niech to będzie ten transfer !! Aby kropus zadomowił się u mamusi na długie miesiące ✊✊✊✊✊❤️
03.11 – punkcja @Dzoannna za kosz pełen pięknych i dorodnych jajcow , aby były piękne i ładnie się zaplodnily , a później powstały z nich przepiękne zdrowe blastki ✊✊✊✊✊❤️
To wasz dzień , niech się dzieje , niech będzie pięknie ✊✊✊✊✊❤️❤️
Heja ja juz po
18 jajek pobrano, jutro czekamy na dalsze info. Mrozilmy w 5 dobie i pgs. Potem Allo mlr i jedziemy ze szczepieniamk. Do transferu sie zejdzie..;)

Powiem wam, że ten estrofem dopochwowo ma bardzo silne działanie. Dołożyłam jedną tabletkę tak jak mi kazała lekarka, ale w poprzednim miesiącu dało to nikłe efekty i odwołali mi transfer więc teraz dawkę z rana i wieczorną zamieniłam z doustnej na dopochwowo i w ciągu jednej doby estradiol wzrósł mi z 300 na 600. Chyba przesadziłam zamieniając od razu dwie dawki bo nawet jestem teraz taka jakbym w głowę dostała.

reklama
Powiem wam, że ten estrofem dopochwowo ma bardzo silne działanie. Dołożyłam jedną tabletkę tak jak mi kazała lekarka, ale w poprzednim miesiącu dało to nikłe efekty i odwołali mi transfer więc teraz dawkę z rana i wieczorną zamieniłam z doustnej na dopochwowo i w ciągu jednej doby estradiol wzrósł mi z 300 na 600. Chyba przesadziłam zamieniając od razu dwie dawki bo nawet jestem teraz taka jakbym w głowę dostała.
To dobrze wiedziec, ja zawsze mialam niski estradiol na sztucznym cyklu. Przy najblizszym tez zamienie na dopochwowy.

Do góry