natka29
Fanka BB :)
mialam dzisiaj ale pozno dojechalismy i stwierdziłam ze jednak z rana zrobie to wyniki mam nadzieję do 17 będę miala. o 17 wizyta, nie wiem jak to wytrzymamA u Ciebie jak? Badałaś dzisiaj? [emoji3526]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mialam dzisiaj ale pozno dojechalismy i stwierdziłam ze jednak z rana zrobie to wyniki mam nadzieję do 17 będę miala. o 17 wizyta, nie wiem jak to wytrzymamA u Ciebie jak? Badałaś dzisiaj? [emoji3526]
Moja pani doktor kazała mi jeszcze zbadać glukozę to może to warto sprawdzićmialam dzisiaj ale pozno dojechalismy i stwierdziłam ze jednak z rana zrobie to wyniki mam nadzieję do 17 będę miala. o 17 wizyta, nie wiem jak to wytrzymamod rana bedzie stresik... Zastanawiam się co zbadać oprocz bety, progesteronu i tarczycy
![]()
W jakich jednostkach? ng/ml czy mmol/ml?Właśnie przyszły mi też wyniki progesteronu przedwczoraj był 58,9 dzisiaj 68,3 więc sobie ładnie rośnie [emoji4]
W jakich jednostkach? ng/ml czy mmol/ml?
Boże! Jak masz super!Ng/ml [emoji4]
w poniedziałek mam wizytę i w pracy powiem szefowej jak tylko ją spotkam, bo mamy ciężką sytuację i jeśli któregoś dnia bym się źle poczuła i poszła na L4 to reszta dziewczyn w pracy bezie mieć masakrę.Moje Lipcoweczki (jak to ładnie brzmi, fajnie mieć urodziny w wakacje ;D) Kiedy chcecie mówić w pracy? Po wizycie z? Czy jak się skończy 1 trymestr?
w święta jako prezent ^^A rodzince kiedy?
też miałam regularne cykle i też nigdy nie sprawdzałam owu. Sprawdziłam w październiku i okazało się, że jest tydzień później niż myślałam = nawet nigdy nie staraliśmy się w tym czasie. Też mam dużo niższą betę niż dziewczyny, które okres miały tak jak ja albo tylko dzień później, ale w ogóle się nie przejmuję, bo przyrosty są super i wiem, że moja ciąża jest troszkę młodszaCykle mialam regularne, bo owu nigdy nie sprawdzałam. No cóż, czekam cierpliwie do soboty, co mi pozostaje
Ale troche mnie pocieszylyscie![]()
i badałas?Moja pani doktor kazała mi jeszcze zbadać glukozę to może to warto sprawdzić![]()