Krzywa cukrowa ma podanie glukozy, a glukoza pewnie o której mowa to badanie poziomy cukru we krwi. Ciężarna powinna mieć chyba poniżej 92i badałas?to jest to badanie w którym pije sie ten niedobry napój?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Krzywa cukrowa ma podanie glukozy, a glukoza pewnie o której mowa to badanie poziomy cukru we krwi. Ciężarna powinna mieć chyba poniżej 92i badałas?to jest to badanie w którym pije sie ten niedobry napój?
![]()
Mogłabyś proszę napisać?Krzywa cukrowa ma podanie glukozy, a glukoza pewnie o której mowa to badanie poziomy cukru we krwi. Ciężarna powinna mieć chyba poniżej 92Ja mogę Wam napisać jakie mam badania zlecone przez położną przed wizytą u ginekologa (na pierwszą wizytę idę już z wynikami badań)
Boże! Jak masz super!
Coraz bardziej mnie stresuje mój na poziomie 15 [emoji22][emoji22][emoji22]
i badałas? [emoji4] to jest to badanie w którym pije sie ten niedobry napój?[emoji28]
Mam glukozę na czczo,Mogłabyś proszę napisać?![]()
tak mi się właśnie wydaje ze to się piło na późniejszym etapieRobiłam, ale to sama glukoza na czczo rano, krzywa to dopiero chyba jakoś w drugim albo trzecim trymestrze [emoji3166] Ja miałam robioną jakoś niecały rok temu i nie było tak tragicznie
Bardzo ładna beta!Cześć dziewczyny,
Ja wlasnie tez odebralam wyniki dzisiejszych badań:
Progesteron: 16,60 ng/ml
Bhcg: 1321,22 mIU/ml
Co myslicie?
Powiem Wam ze dzisiaj lekko świruje bo czuje tak jakby lewy jajnik, nie wiem czy to normalnie![]()
Ja w środę mam wizytę u gine wiec nie mam pojęcia czy powinnam coś braćBardzo ładna beta!
Też mam niższy progesteron (ja mam 15) i od dzisiaj biorę duphaston 2x1 tab