• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jedna czy dwie?

reklama
Witaj. Dużo sie
I jak sytuacja u ciebie?
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrze😕

Witaj. Dużo sie
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrze😕
Kurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?

Napisze tylko ze krwawienie jest coraz mocniejsze widać tam jakies cząsteczki brzuch pobolewa jak na okres obawiam się żeju jutro beta bedzie spadkowa na usg bedzie pusto 😞

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry