Mary2094
Fanka BB :)
To po cholere brali sobie tego psa. Szkoda slow na takich ludzino coś Ty oni beczeli podobno, byli wychowani że pies to na zew. Dorośli ludzie i brak własnego rozumu, empatii nie wiem czego![]()
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To po cholere brali sobie tego psa. Szkoda slow na takich ludzino coś Ty oni beczeli podobno, byli wychowani że pies to na zew. Dorośli ludzie i brak własnego rozumu, empatii nie wiem czego![]()
U mnie jest picie z cyca na siedzącoCzy wasze dzieci też nadużywają nowonabytych umiejętności? Jasiek już nawet przy cycu na nogach chce staćZobacz załącznik 1335828
Szybki łyk mama, świat jest zbyt ciekawy , gdzie tam pół dnia sleczec leży cycuU mnie jest picie z cyca na siedząco![]()
Oj prawdaSzybki łyk mama, świat jest zbyt ciekawy , gdzie tam pół dnia sleczec leży cycu![]()
brawo brawoCzy wasze dzieci też nadużywają nowonabytych umiejętności? Jasiek już nawet przy cycu na nogach chce staćZobacz załącznik 1335828
My też już mamy łóżeczko na najniższym poziomie. Myślałam że nie dam rady go wyciągnąć bo jestem niska ale on leży tylko jak śpi.. A tak to stoi albo klęczy więc nie mam problemu z wyjeciem go z łóżeczkabrawo brawoo tak wszędzie trzeba trenować
ale u nas jak tylko zaczął się podciągać to łóżeczko obniżone na najniższy poziom
![]()
Ja już smaruje, bo na dworze juz jest zimno, nie raz mróz a krem chroni przed zimnym powietrzem i wiatrem.Widziałam to ostatnio pod nazwą "Budyń z dyni", matko jakie pysznedynia, banan i kakao, bez daktyli. Mąż pogardziła a ja zjadłam wszystko sama
Zauważyłam u Emilki czerwone plamki na twarzy za każdym razem jak wychodzimy na świeże powietrze, myślałam wcześniej że to od słońca a dziś sobie przypomniałam że dzieciom smaruje się buzię kremem na zimno. Jak robicie? Smarujecie już? Czy dopiero jak mróz będzie?
O tak zdecydowanie wyższy poziom był wygodniejszyMy też już mamy łóżeczko na najniższym poziomie. Myślałam że nie dam rady go wyciągnąć bo jestem niska ale on leży tylko jak śpi.. A tak to stoi albo klęczy więc nie mam problemu z wyjeciem go z łóżeczka![]()