L
Lebkuchen_mum
Gość
No mega dziwna sytuacjaNa to wygladaJesCze w poniedziałek sprawdzę
może te 110 to jakiś wyrzut miałam cholera wie - duphason mam w zapasie jak coś
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mega dziwna sytuacjaNa to wygladaJesCze w poniedziałek sprawdzę
może te 110 to jakiś wyrzut miałam cholera wie - duphason mam w zapasie jak coś
![]()
Podobno zwieksza ryzyko krwawienia a nawet krwotoku. Wczoraj jednak nie wzielam bo jeszcze sporo krwawiłam. Dziś wezmę dopiero.To Chyba nie ma znaczenia, ja bralam acard w trakcie @ również.
Przyznam się, że mój mąż nie bierze wcale kwasu. Ja biorę, ale mam dni że zapominam o tabletkachDziewczyny...a czy jeśli mężczyzna nie przyjmował wcześniej kwasu foliowego to bardzo źle? Ja brałam na długi czas przed ciążą, ale mąż nie przyjmował w ogóle. Jestem obecnie w 5 tygodniu i zaczęłam świrować.
No właśnie...nawet gin nic nie wspominał o tym, że mąż powinien brać. Dopiero teraz się naczytałam i tak się zastanawiam...Przyznam się, że mój mąż nie bierze wcale kwasu. Ja biorę, ale mam dni że zapominam o tabletkach
Mój niby mówił, że fajnie gdyby brał, ale mój mąż podchodzi bardzo dziwnie do każdej tabletki, nawet do takich zwykłych witaminNo właśnie...nawet gin nic nie wspominał o tym, że mąż powinien brać. Dopiero teraz się naczytałam i tak się zastanawiam...
Mój nie bierze wcale, czytałam dzisiaj że nie ma to za bardzo znaczenia, ale czy tak jest o nie wiem.Dziewczyny...a czy jeśli mężczyzna nie przyjmował wcześniej kwasu foliowego to bardzo źle? Ja brałam na długi czas przed ciążą, ale mąż nie przyjmował w ogóle. Jestem obecnie w 5 tygodniu i zaczęłam świrować.
To zależy jaki miał poziom. Mój przed ciążą z synkiem nie brał i synek zdrowy. Teraz przed staraniami jak już mam większą wiedzę zrobił badania i się okazało, że kwas foliowy niski, b12 tez a homocysteina za wysoka więc suplementuje się od 2 miesiecyDziewczyny...a czy jeśli mężczyzna nie przyjmował wcześniej kwasu foliowego to bardzo źle? Ja brałam na długi czas przed ciążą, ale mąż nie przyjmował w ogóle. Jestem obecnie w 5 tygodniu i zaczęłam świrować.
Kwas foliowy u mezczyzny moze i nie tak bardzo ale homocysteina juz tak a kwas foliowy jak i wit z gr B na to wplywajaMój nie bierze wcale, czytałam dzisiaj że nie ma to za bardzo znaczenia, ale czy tak jest o nie wiem.